Analýza bachorovej degradovateľnosti bielkovín metódou in situ a chemickou analýzou rozpustnosti [Analyse rumen degradation of proteins with methods in situ and chemical analysis of protein fraction].
About the publication
Record:
MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Analýza bachorovej degradovateľnosti bielkovín metódou in situ a chemickou analýzou rozpustnosti [Analyse rumen degradation of proteins with methods in situ and chemical analysis of protein fraction]. In: Dni výživy a veterinárnej dietetiky. Dni výživy a veterinárnej dietetiky VII, 13.-14.september 2006, Košice : Zborník abstraktov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVL, 2006. 2006. ISBN 80-8077-038-7, s. 63.
Year:
2006
Category:
AFH - Abstracts of papers from domestic scientific conferences
Authors:
0 %
0 %
UVMP share:
0 %
Autori vydania:
NAĎ Pavel, VAJDA Vladimír, MASKAĽOVÁ Iveta, DEMETEROVÁ Mária
Edition:
Dni výživy a veterinárnej dietetiky VII, 13.-14.september 2006, Košice
Days of Nutrition and Veterinary Dietetics VII
Zborník abstraktov: medzinárodná vedecká konferencia
S. 63
Publisher:
UVL
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
80-8077-038-7
Research area:
neuvedená
Language:
slovak