Publication output

Vplyv rôzneho pomeru omega-6 a omega-3 polynenasýtených mastných kyselín na mastnokyselinové zloženie tuku a vajec : [Influence of different ratio of omega-6 and omega-3 polyunsaturated fatty acids oresented in food on composition on fat and eggs]

About the publication

Record:
VAŠKO, Ladislav - KAŠTEĽ, Rudolf - KORÉNEK, Marián - TREBUNOVÁ, Andrea - ŠVEDOVÁ, Martina. Vplyv rôzneho pomeru omega-6 a omega-3 polynenasýtených mastných kyselín na mastnokyselinové zloženie tuku a vajec : [Influence of different ratio of omega-6 and omega-3 polyunsaturated fatty acids oresented in food on composition on fat and eggs] In: Dni výživy a veterinárnej dietetiky. Dni výživy a veterinárnej dietetiky VII, 13.-14.september 2006, Košice : Zborník abstraktov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVL, 2006. ISBN 80-8077-038-7, s. 111.
Year:
2006
Category:
AFH - Abstracts of papers from domestic scientific conferences
Authors:
VAŠKO Ladislav
0 %
KAŠTEĽ Rudolf
0 %
TREBUNOVÁ Andrea
0 %
ŠVEDOVÁ Martina
0 %
UVMP share:
0 %
Autori vydania:
NAĎ Pavel, VAJDA Vladimír, MASKAĽOVÁ Iveta, DEMETEROVÁ Mária
Edition:
Dni výživy a veterinárnej dietetiky VII, 13.-14.september 2006, Košice
Days of Nutrition and Veterinary Dietetics VII
Zborník abstraktov: medzinárodná vedecká konferencia
S. 111
Publisher:
UVL
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
80-8077-038-7
Research area:
neuvedená
Language:
slovak