Publication output

The use of ATP as a detector of risk factors in food products.

About the publication

Record:
KOTTFEROVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika - HVOZDÍK, Anton - ONDRAŠOVIČOVÁ, Oľga - KORÉNEKOVÁ, Beáta - SKALICKÁ, Magdaléna. The use of ATP as a detector of risk factors in food products. In: . Rizikové faktory potravinového reťazca. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2003. ISBN 80-8069-281-5, s. 22-23.
Year:
2003
Category:
AFH - Abstracts of papers from domestic scientific conferences
UVMP share:
0 %
Edition:
Rizikové faktory potravinového reťazca
Zborník abstraktov z 3. medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra 3. december 2003
s. 22-23
Publisher:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Place of issue:
Nitra
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
80-8069-281-5
Research area:
neuvedená
Language:
english