Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2017
ABC
2017
ABC
POPELKA, Peter. Fermented Meats Composition - Health and Nutrition Aspects [Zloženie fermentovaných mias - zdravotné a nutričné aspekty]. In: ZDOLEC, Nevijo. Fermented Meat Products : Health Aspects. 1. vyd. Boca Raton : CRC PRESS, 2017. 2017. ISBN 978-1-4987-3304-5, s. 389-416 [2,14AH]
2017
ADF
2017
ADF
POPELKA, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - ŠMEJKAL, Karel - ROBA, Pavol. Determination of capsaicin content and pungency level of different fresh and dried chilli peppers [Stanovenie obsahu kapsaicínu a stupňa štipľavosti u rôznych druhov čerstvých a sušených chilli paprík]. In: Folia veterinaria. 2017. ISSN 0015-5748, Roč. 61, č. 2 (2017), s. 11-16.
2017
ADN
2017
ADN
POPELKA, Peter - ŠMEJKAL, Karel - JEVINOVÁ, Pavlína - ROBA, Pavol. Antibacterial activity of Capsicum extract against selected strains of bacteria and micromycetes [Antibakteriálna aktivita Capsicum extraktov proti vybraným druhom baktérií a mikromycét]. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2017. ISSN 1338-0230, Roč. 11, č. 1(2017), s. 223-229.
(10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
(10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2017
ADN
2017
ADN
MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MASKAĽOVÁ, Iveta - KLEMPOVÁ, Tatiana - FEČKANINOVÁ, Adriána - MELLEN, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Effect of feeding of prefermented bioproduct containing gamma-linolenic acid and beta-carotene on selected parameters of broiler chicken meat quality [Vplyv skrmovania prefermentovaného bioproduktu obsahujúceho kyselinu gamalinolénovú a beta-karotén na vybrané kvality mäsa brojlerov]. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2017. ISSN 1338-0230, Vol. 11, č. 1(2017), s. 466-471.
(10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
(10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2017
AFD
2017
AFD
MARUŠČÁKOVÁ, Ivana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - KOŠČOVÁ, Jana - FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter. Cytometrické testovanie prežívateľnosti baktérií mliečneho kvasenia izolovaných z črevného traktu pstruha dúhového [Flow cytometric analysis of viability of lactic acid bacteria isolated from intestinal tract of rainbow trout]. In: Vedecké práce doktorandov 2017 : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu, XII. ročník, Košice, 6.-7. september 2017. 1. vyd. Košice : ÚFHZ SAV, 2017. 2017. ISBN 978-80-971428-5-8, s. 54-56.
2017
AFD
2017
AFD
ROBA, Pavol - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Sledovanie fyzikálno-chemických zmien v priebehu zrenia mäsa pštrosov [Observation of physico-chemical changes during ripening of ostrich meat]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. 2017. ISBN 978-80-552-1649-2, CD-ROM, s. 237-241.
2017
AFD
2017
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - ČERTÍK, Milan - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - HUDÁK, Marek - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Účinok fermentovaného krmiva s obsahom gama-linolénovej kyseliny a beta-karoténu na kvalitu mäsa brojlerových kurčiat [Effect of fermented feed with gama-linolenic acid and beta-carotene content on quality of brojler chicken meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 168-171.
2017
AFG
2017
AFG
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - HUDÁK, Marek - POPELKA, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - MAČANGA, Ján. Impact of feeding 100.000000ermented bioproduct enriched with biologically active compounds on fatty acid profile and quality of chicken breast meat. In: Veterinary Science and Profession. Book of Abstracts 7th International Congress "Veterinary Science and Profession", October 5th-7th 2017, Zagreb, Croatia. 1. vyd. Zagreb : University of Zagreb, 2017. 2017. ISBN 978-853-8006-13-5, s. 102.
2017
BCI
2017
BCI
NAGY, Jozef - BYSTRICKÝ, Pavel - DUDRIKOVÁ, Eva - JEVINOVÁ, Pavlína - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGYOVÁ, Alena - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter. Food Safety [Bezpečnosť krmív]. Rec. Peter Lazár, Ivo Pekár. 1. vyd. Košice : UVLF 2017. ISBN 978-80-8077-560-5, 251 s.
2017
BDE
2017
BDE
ROBA, Pavol - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter. Sledovanie fyzikálno-chemických zmien v pribehu zrenia mäsa pštrosov [Monitoring of the physico-chemical changes during ostrich meat ripening]. In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Roč. 28, č. 3(2017), s. 47-50.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 459