Effect of feeding Mortierella Alpina prefermented wheat bran enriched with fatty acids on quality of chicken breast meat.
Informácie o publikácii
Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - SEMJON, Boris - KORÉNEKOVÁ, Beáta - POPELKA, Peter - SLANÝ, Ondrej - KLEMPOVÁ, Tatiana. Effect of feeding Mortierella Alpina prefermented wheat bran enriched with fatty acids on quality of chicken breast meat. In: Veterinary Science and Profession : kongres. 8th International Congress "Veterinary Science and Profession", October 10th - 12th 2019, Zagreb : Book of Abstracts. 1. vyd. Zagreb : Faculty of Veterinary Medicine University of Zagreb, 2019. 2019. ISSN 2706-1795, s. 105.
Rok vydania:
2019
Kategória:
AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných vedeckých konferencií
Autori:
50 %
10 %
10 %
5 %
5 %
5 %
SLANÝ Ondrej
5 %
KLEMPOVÁ Tatiana
10 %
Podiel UVLF:
85 %
Autori vydania:
BOTTEGARO Nika Brkljača, ZDOLEC Nevijo, VRBANAC Zoran
Vydanie:
8th International Congress "Veterinary Science and Profession", October 10th - 12th 2019, Zagreb
Book of Abstracts
S. 105
Vydavateľ:
Faculty of Veterinary Medicine University of Zagreb
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Zagreb
Krajina vydania:
Chorvátsko
ISSN:
2706-1795
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
Jazyk:
anglický