Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2024
V2
2024
V2
VÁRADY, Matúš - PIPOVÁ, Monika - PIVKA, Soňa - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter. Vplyv pôvodu na obsah ťažkých kovov vo výberovej káve [Influence of origin on the content of heavy metals in specialty coffee]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 82-86.
2024
V2
2024
V2
CHOMOVÁ, Natália - RATVAJ, Marek - CINGEĽOVÁ MARUŠČÁKOVÁ, Ivana - POPELKA, Peter - KOŠČOVÁ, Jana - ŽITŇAN, Rudolf - PALÍKOVÁ, Miroslava - MAREŠ, Jan - FALDYNA, Martin - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Ovplyvnenie hladín prozápalového cytokínu il-1 po aplikácii probiotického krmiva u pstruhov dúhových infikovaných Aeromonas salmonicida [The effect of probiotic feed on the levels of proinflammatory cytokine il-1 in rainbow trout infected with Aeromonas salmonicida]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 333-338.
2024
V2
2024
V2
RATVAJ, Marek - CINGEĽOVÁ MARUŠČÁKOVÁ, Ivana - SCHUSTEROVÁ, Petra - POPELKA, Peter - CHOMOVÁ, Natália - ŽITŇAN, Rudolf - MAREŠ, Jan - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Vplyv aplikácie probiotického krmiva v akvakultúre pstruha dúhového na produkčné parametre [The effect of the application of probiotic feed in aquaculture of the rainbow trout on its production parameters]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 492-496.
2024
V2
2024
V2
VÁRADY, Matúš - GRAJZER, Magdalena - POPELKA, Peter. Vplyv rôznych metód spracovania na profil mastných kyselín a parametre kvality výberových káv [Effect of different processing methods on fatty acid profiles and quality parameters in specialty coffees]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 557-562.
2024
V2
2024
V2
CHOMOVÁ, Natália - FRANC, Aleš - PAVLOKOVÁ, Sylvie - SONDOROVÁ, Miriam - MUDROŇOVÁ, Dagmar - FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - KOŠČOVÁ, Jana - ŽITŇAN, Rudolf. Vývoj novej aplikačnej formy probiotického krmiva pre akvakultúru a hodnotenie jej vlastností. In: Mikro – Imuno Seminár Doktorandov 2024 : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-820-0, s. 49-54.
2024
V2
2024
V2
VÁRADY, Matúš - ŠEMELÁKOVÁ, Martina - SOLÁR, Peter - HUDÁKOVÁ, Terézia - POPELKA, Peter. The effect of different roasting and processing method of coffee on the growth of colon tumor cells in vitro. In: GenICa. Student scientific international conference “GenICa” : Book of abstracts. 1. vyd. Košice : UPJŠ v Košiciach, 2024. 2024. ISBN 978-80-574-0333-3, online, s. P21.
2024
O2
2024
O2
RATVAJ, Marek - CINGEĽOVÁ MARUŠČÁKOVÁ, Ivana - SCHUSTEROVÁ, Petra - CHOMOVÁ, Natália - POPELKA, Peter - MAREŠ, Jan - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Autochtónne probiotiká vo výžive pstruha dúhového a imunologický dopad času ich aplikácie. In: Sborník přednášek 18. Sympozia Společnosti pro probiotika a prebiotika : 1. vyd. Praha : ČZU, 2024. 2024. ISBN 978-80-213-3373-4, online, s. 22.
2024
O2
2024
O2
CHOMOVÁ, Natália - RATVAJ, Marek - CINGEĽOVÁ MARUŠČÁKOVÁ, Ivana - POPELKA, Peter - FEČKANINOVÁ, Adriána - KOŠČOVÁ, Jana - MAREŠ, Jan - MALÝ, Ondřej - ŽITŇAN, Rudolf - FALDYNA, Martin - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Imunitná odpoveď pstruha dúhového (Oncorhynchus mykiss) po suplementácii novovyvinutým probiotickým prípravkom a následnej infekcii patogénom Aeromonas salmonicida. In: Sborník přednášek 18. Sympozia Společnosti pro probiotika a prebiotika : 1. vyd. Praha : ČZU, 2024. 2024. ISBN 978-80-213-3373-4, online, s. 32.
2023
P1
2023
P1
JEVINOVÁ, Pavlína - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - REGECOVÁ, Ivana. Mykológia a mykotoxikológia krmív a potravín : (Vysokoškolská učebnica pre študijný program Bezpečnosť krmív a potravín). Rec. Jana Koščová, Janka Poráčová. 1. vyd. Košice : UVLF 2023. ISBN 978-80-8077-810-1, 351 s. [23,2 AH]
2023
V2
2023
V2
JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter - HUDÁKOVÁ, Terézia - PIPOVÁ, Monika. Antifugálna a anibakteriálna účinnosť vodných extraktov chilli paprík [Antifungal and antibacterial activity of aqueous extracts of chili peppers]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 381-387.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 459
Strana 6 / 46