Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2012
AFD
2012
AFD
NAGY, Jozef - PAULSEN, Peter - LAZÁR, Peter - TUREK, Peter - NAGYOVÁ, Alena - POPELKA, Peter. Comparison of selected chemical composition indicators of Mouflon muscles with other kinds of wild game. In: Folia veterinaria. 2012. ISSN 0015-5748, Roč. 56, Suppl. 1 (2012), s. 44-45.
2012
AFD
2012
AFD
TUREK, Peter. Kontrola kvality mäsových výrobkov v SR. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, Nitra, 28. -.29. marec 2012 : Zborník prác z IX. medzinárodnej vedeckej konferencie. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2012. 2012. ISBN 978-80-552-0769-8, s. 205-210.
2012
AFD
2012
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin - NAGY, Jozef - MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁKOVÁ, Dana - TUREK, Peter. Kvalitatívne parametre chladenej hydiny v slovenských obchodoch. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 163-165.
2012
AFD
2012
AFD
NAGY, Jozef - PAULSEN, Peter - LAZÁR, Peter - TUREK, Peter - NAGYOVÁ, Alena - POPELKA, Peter. Porovnanie vybraných ukazovateľov chemického zloženia muflóna lesného s inými druhmi voľne žijúcej zveri. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 293-295.
2012
AFD
2012
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - TUREK, Peter - NAGY, Jozef. Quality parameters of chilled chickens in Slovak shops. In: Folia veterinaria. 2012. ISSN 0015-5748, Roč. 56, Suppl. 1 (2012), s. 39-41.
2012
AFD
2012
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BAČA, Martin - MAČANGA, Ján - TUREK, Peter. Rozkladné zmeny tukov stehnovej svaloviny pštrosa počas chladiarenského skladovania. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 160-162.
2012
AFD
2012
AFD
LUPTÁKOVÁ, Oľga - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - TUREK, Peter - NAGYOVÁ, Alena. Trend analysis of the dead on arrival and condemnation causes of broiler chickens from farm Lieskovec (The Slovak Republic) in the years 2006-2010. In: Folia veterinaria. 2012. ISSN 0015-5748, Roč. 56, Suppl. 1 (2012), s. 37-38.
2012
AFD
2012
AFD
SUPUKA, Peter - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - SUPUKOVÁ, Anna. Úžitkové vlastnosti plemien pietran a yorkshire "C" v podmienkach slovenského chovu. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky X, Košice, 6. september 2012 : Zborník prednášok: Medzinárodná vedecká konferencia. Košice : UVLF, 2012. 2012. ISBN 978-80-8077-282-6, s. 312-314.
2012
BAB
2012
BAB
KORIM, Peter - PILIPČINEC, Emil - ONDRAŠOVIČOVÁ, Oľga - TUREK, Peter - NAGY, Jozef - MAĽA, Pavel. Proces akreditácie spôsobilosti uskutočňovať doktorandský študijný program hygiena potravín. Rec. Igor Valocký, Peter Lazár. 1. vyd. Košice : UVLF 2012. ISBN 978-80-8077-309-0, 285s.
2012
BAB
2012
BAB
KORIM, Peter - PILIPČINEC, Emil - TUREK, Peter - NAGY, Jozef - MAĽA, Pavel. Proces akreditácie spôsobilosti uskutočňovať habilitačné konania a konania na vymenúvanie profesorov v ŠO 6.3.2 Hygiena potravín. Rec. Igor Valocký, Peter Lazár. 1. vyd. Košice : UVLF 2012. ISBN 978-80-8077-306-9, 135 s.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 375
Strana 14 / 38