Publikačný výstup

Antioxidačné vlastnosti vín Sobraneckého vinohradníckeho rajónu.

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - ŠPAKOVSKÁ, Eva - BAČA, Martin - TUREK, Peter - BAFFIOVÁ, Dianna. Antioxidačné vlastnosti vín Sobraneckého vinohradníckeho rajónu. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, Nitra, 28. -.29. marec 2012 : Zborník prác z IX. medzinárodnej vedeckej konferencie. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2012. ISBN 978-80-552-0769-8, s. 238-241.
Rok vydania:
2012
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
ŠPAKOVSKÁ Eva
30 %
BAČA Martin
10 %
BAFFIOVÁ Dianna
5 %
Podiel UVLF:
55 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ANGELOVIČOVÁ Mária, BOJŇANSKÁ Tatiana, BULLA Jozef, ČANIGOVÁ Margita
Vydanie:
Bezpečnosť a kontrola potravín, Nitra, 28. -.29. marec 2012
Zborník prác z IX. medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 238-241
Vydavateľ:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-0769-8
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský