Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2005
BDF
2005
BDF
DIČÁKOVÁ, Zuzana - KRÁTKY, Štefan - DUDRIKOVÁ, Eva - BYSTRICKÝ, Pavel. Porovnanie aminokyselinového zloženia mlieka troch druhov hospodárskych zvierat. In: Mliekarstvo. 2005. ISSN 1210-3144, Roč. 36, č. 2 (2005), s. 28-31.
2004
ACB
2004
ACB
BUGARSKÝ, Andrej - BEŇOVÁ, Katarína - DUDRIKOVÁ, Eva - HVOZDÍK, Anton - KORIM, Peter - KOTTFEROVÁ, Jana - LEGÁTH, Jaroslav - PILIPČINEC, Emil - ŠUTIAK, Václav - ŠVICKÝ, Emil - TAKÁČOVÁ, Daniela. Súdne veterinárske lekárstvo : Základy. Rec. Ján Pleva, Tibor Seman. 1. vyd. Kosice : TYPOPRESS 2004. ISBN 80-88985-97-8, 288 s.
2004
ADF
2004
ADF
DUDRIKOVÁ, Eva. The possibility of the rapid detection and prevention of staphylococci enterotoxicoses caused by milk and the milk products of different animal species. In: Folia veterinaria. 2004. ISSN 0015-5748, Roč.48, č.1 suppl. (2004), s.66-67.
2004
AFC
2004
AFC
DUDRIKOVÁ, Eva - KOČIŠOVÁ, Alica - BURDOVÁ, Oľga - RYBÁROVÁ, Silvia. DDD v podmienkach získavania a spracovania ovčieho mlieka. In: VI.KONFERENCE DDD 2004-Přívorovy dny,Františkovy Lázně 5.-7.4.2004. Praha. 2004. ISBN 80-00-01633-5,
2004
AFC
2004
AFC
KOČIŠOVÁ, Alica - DUDRIKOVÁ, Eva - TOFANT, Alenka - VUČEMILO, Marija. Insect pest control in the food industry. In: POUZDAN PUT DO ZDRAVLJA ŽIVOTINJA, LJUDI I NJIHOVA OKOLIŠA. May 5-8 2004, MALI LOŠINJ, CROATIA : 5. ZNANSTVENO STRUCNI SKUP IZ DDD-A S MEDUNARODNIM SUDJELOVANJEM. Zagreb : Hrv.vet.komora, 2004. 2004. ISBN 953-98673-4-7, s. 508-509.
2004
AFC
2004
AFC
BURDOVÁ, Oľga - DUDRIKOVÁ, Eva - LAUKOVÁ, Andrea. Vplyv sanitačného režimu v poľnohospodárskej prvovýrobe na asociáciu mikroorganizmov mlieka. In: VI.KONFERENCE DDD 2004-Přívorovy dny,Františkovy Lázně 5.-7.4.2004. Praha. 2004. ISBN 80-00-01633-5,
2004
AFD
2004
AFD
BURDOVÁ, Oľga - LAUKOVÁ, Andrea - DUDRIKOVÁ, Eva - BARANOVÁ, Mária. Aktuálnosť výroby a využitia nebovinných druhov mlieka [Topicality of production and utilization of non bovine milk]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 274-282.
2004
AFD
2004
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - BYSTRICKÝ, Pavel. Biogénne amíny v mliečnych výrobkoch [Biogenic amines in milk products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 258-260.
2004
AFD
2004
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva. Dodržiavanie zásad správnej výživy pacientov počas liečebného pobytu v kúpeľoch. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie:"Spoločné stravovanie", Nitra, október 2004. 2004. s.51-53.
2004
AFD
2004
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - PIPOVÁ, Monika - DUDRIKOVÁ, Eva. Kvalita nakupovaného ovčieho syra z hľadiska chemických ukazovateľov [Quality of purchased sheep cheese from standpoint chemical values]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 310-311.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 503