Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2024
V2
2024
V2
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - PIŠKANINOVÁ, Sára. Prítomnosť rezistentných baktérií čeľade enterobacteriaceae formujúcich biofilm v mäse [Presence of resistant bacteria of the family enterobacteriaceae forming biofilm in meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 497-503.
2024
V2
2024
V2
BARTLOVÁ, Marie - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír - KRUŽÍK, Vojtěch - ČÍŽKOVÁ, Helena - BODOR, Zsanett - BENEDEK, Csilla - TREMLOVÁ, Bohuslava - POSPIECH, Matej - JAVŮRKOVÁ, Zdeňka. Rozdíly fyzikálně chemických parametrů medů z více úlů jedné lokality [Differences in physico-chemical parameters of honeys from several hives of one location]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 179-186.
2024
V2
2024
V2
KIŠŠOVÁ, Zuzana - KARAFFOVÁ, Viera - HUDEC, Erik - MUDROŇOVÁ, Dagmar - BARTKOVSKÝ, Martin - MAKIŠ, Andrej - FALDYNA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv 0,6 % prídavku humínových látok a fermentovaného krmiva na rastové parametre svalstva u brojlerových kurčiat [Effect of 0,6 % humic substances and fermented feed on muscle growth parameters in broiler chickens]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 368-376.
2024
V2
2024
V2
MUDROŇOVÁ, Dagmar - KARAFFOVÁ, Viera - KUBICOVÁ, Lucia - MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv humínových látok a ich kombinácie s polynenasýtenými mastnými kyselinami na svalovinu a imunitu brojlerov [Effect of humic substances and their combination with polyunsaturated fatty acids on muscle and immunity of broilers]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 446-454.
2024
V2
2024
V2
HUDEC, Erik - MUDROŇOVÁ, Dagmar - RATVAJ, Marek - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - MAKIŠ, Andrej - FALDYNA, Martin - KARAFFOVÁ, Viera. Vplyv Limosilactobacillus fermentum 2i3 a 0,6 % prídavku humínových látok na vybrané parametre imunitného systému brojlerov. In: Mikro – Imuno Seminár Doktorandov 2024 : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-820-0, s. 39-43.
2024
V2
2024
V2
MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - REITZNEROVÁ, Anna - MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv skrmovania fermentovaných krmív na kvalitatívne parametre a profil mastných kyselín prsnej svaloviny u brojlerovýchc kurčiat [Effect of feeding fermented feeds on the quality parameters and fatty acid profile of breast meat in broiler chickens]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 410-416.
2024
V2
2024
V2
MASTIĽÁK, Tomáš - REGECOVÁ, Ivana - REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv znižovania obsahu soli na senzorickú a mikrobiálnu kvalitu mäsových výrobkov [Effect of salt reduction on the sensory and microbial quality of meat products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 99-106.
2024
V2
2024
V2
REITZNEROVÁ, Anna - MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír. Využitie rastlinnej vlákniny v mäsových výrobkov [The use of dietary fibre in meat products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 504-508.
2024
V2
2024
V2
BENEDEK, Csilla - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír - POSPIECH, Matej - PRUS, Barbara - HERNIK, Józef - BODOR, Zsanett. Application colour measurements in honey authentication – A case study. In: Apidologická konferencia BeeConnected. Apidologická konferencia BeeConnected 2024. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-819-4, s. 3.
2024
V2
2024
V2
MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír - POSPIECH, Matej - PRUS, Barbara - BODOR, Zsanett. Určenie krajiny pôvodu na základe minerálneho profilu medu. In: Apidologická konferencia BeeConnected. Apidologická konferencia BeeConnected 2024. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-819-4, s. 21.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 657