Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2002
AFD
2002
AFD
MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Analýza a hodnotenie úrovne bachorovej fermentácie dojníc v prechodných obdobiach pri optimálnej bilancii živín [Analyzing and evaluating the level of the rumen fermentation of the dairy cows during the transition periods at the optimal balanced nutrients]. In: V. medzinárodná konferencia "Dni výživy a veterinárnej dietetiky". Bratislava : ŠVS SR, 2002. 2002. ISBN 80-88985-71-4, s.
2002
AFD
2002
AFD
VAJDA, Vladimír. Hodnotenie výživy a produkčného zdravia dojníc na farme. In: V. medzinárodná konferencia "Dni výživy a veterinárnej dietetiky". Bratislava : ŠVS SR, 2002. 2002. ISBN 80-88985-71-4, s.
2002
AFD
2002
AFD
JENČÍK, František - BÍREŠ, Jozef - VAJDA, Vladimír - TESFAYE, Ayele - BINDAS, Ľubor. Možnosti zníženia negatívneho vplyvu magnezitových úletov vo výžive a produkcii dojníc [The possibillties of decreasing negative influence of magnesium emission in the nutrition and production of the dairy cows]. In: V. medzinárodná konferencia "Dni výživy a veterinárnej dietetiky". Bratislava : ŠVS SR, 2002. 2002. ISBN 80-88985-71-4, s.
2002
AFD
2002
AFD
DEMETEROVÁ, Mária - VAJDA, Vladimír. Porovnanie vplyvu prídavku mravčanu vápenatého a zeoformu na produkciu a niektoré parametre vnútorného prostredia brojlerových kurčiat [Comparison of effect of calcium formate and zeoform supplementation on production and some metabolic parameters of broiler chicken]. In: V. medzinárodná konferencia "Dni výživy a veterinárnej dietetiky". Bratislava : ŠVS SR, 2002. 2002. ISBN 80-88985-71-4, s.
2002
AFD
2002
AFD
MARIŠČÁKOVÁ, Renáta - VAJDA, Vladimír. Veková dynamika proteínových a lipoproteínových frakcií u jahniat do veku piatich mesiacov [Age dynamics of protein and lipoprotein fractions in lambs upto the age of 5 months]. In: V. medzinárodná konferencia "Dni výživy a veterinárnej dietetiky". Bratislava : ŠVS SR, 2002. 2002. ISBN 80-88985-71-4, s.
2002
AFD
2002
AFD
BINDAS, Ľubor - VAJDA, Vladimír - MASKAĽOVÁ, Iveta. Vplyv acidifikujúcich látok na fyziológiu trávenia u ošípaných [The effect of acidifying preparations on the physiology of digestion of the swine]. In: V. medzinárodná konferencia "Dni výživy a veterinárnej dietetiky". Bratislava : ŠVS SR, 2002. 2002. ISBN 80-88985-71-4, s.
2002
AFD
2002
AFD
BINDAS, Ľubor - VAJDA, Vladimír - MASKAĽOVÁ, Iveta - TKÁČIKOVÁ, Ľudmila. Vplyv mravčanu vápenatého na produkciu, metabolické ukazovatele a fermentačný proces v hrubom čreve ošípaných [The effect calcium formate on production parameters, metabolic markers and fermentation process in the large intestine]. In: O ekológii vo vybraných aglomeráciách Jelšavy-Lubeníka a stredného Spiša. Zborník z XI. vedeckého sympózia s medzinárodnou účasťou, 21. - 22. november 2002, Hrádok pri Jelšave. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZS VTS, ZO pri Ústave geotechniky SAV, 2002. 2002. s. 125-129.
2002
AFD
2002
AFD
DEMETEROVÁ, Mária - VAJDA, Vladimír. Vplyv prídavku Zeoform na produkciu, niektoré metabolické ukazovatele v krvi a zloženie trusu brojlerových kurčiat [The effect of Zeoform supplementation on production, some metabolic variables in blood and dropping composition of broiler chicken]. In: O ekológii vo vybraných aglomeráciách Jelšavy-Lubeníka a stredného Spiša. Zborník z XI. vedeckého sympózia s medzinárodnou účasťou, 21. - 22. november 2002, Hrádok pri Jelšave. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZS VTS, ZO pri Ústave geotechniky SAV, 2002. 2002. s. 100-103.
2002
AFD
2002
AFD
BINDAS, Ľubor - VAJDA, Vladimír - MASKAĽOVÁ, Iveta. Využitie acidifikujúcich látok a zeolitu v chove ošípaných [Utilization of acidifying preparations and zeolite in pigs]. In: V. medzinárodná konferencia "Dni výživy a veterinárnej dietetiky". Bratislava : ŠVS SR, 2002. 2002. ISBN 80-88985-71-4, s.
2002
AFD
2002
AFD
DEMETEROVÁ, Mária - VAJDA, Vladimír - BINDAS, Ľubor - MASKAĽOVÁ, Iveta - GRAMATOVÁ, M.. Využitie acidifikujúcich látok vo výžive brojlerových kurčiat [Use of acidifying compounds in broiler nutrition]. In: V. medzinárodná konferencia "Dni výživy a veterinárnej dietetiky". Bratislava : ŠVS SR, 2002. 2002. ISBN 80-88985-71-4, s.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 356
Strana 25 / 36