Analýza a hodnotenie úrovne bachorovej fermentácie dojníc v prechodných obdobiach pri optimálnej bilancii živín [Analyzing and evaluating the level of the rumen fermentation of the dairy cows during the transition periods at the optimal balanced nutrients].
Informácie o publikácii
Zápis:
MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Analýza a hodnotenie úrovne bachorovej fermentácie dojníc v prechodných obdobiach pri optimálnej bilancii živín [Analyzing and evaluating the level of the rumen fermentation of the dairy cows during the transition periods at the optimal balanced nutrients]. In: V. medzinárodná konferencia "Dni výživy a veterinárnej dietetiky". Bratislava : ŠVS SR, 2002. 2002. ISBN 80-88985-71-4, s.
Rok vydania:
2002
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
0 %
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
V. medzinárodná konferencia "Dni výživy a veterinárnej dietetiky"
S.
Vydavateľ:
ŠVS SR
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-88985-71-4
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský