Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2017
ADC
2017
ADC
ŠVAJLENKA, Jozef - KOZLOVSKÁ, Mária - POŠIVÁKOVÁ, Terézia - ČONKOVÁ, Eva. Analýza vnútorného prostredia stavieb [Indoor Analysis of Environment in Buildings]. In: Chemické listy. 2017. ISSN 0009-2770, Roč. 111, č. 6(2017), s. 398-403.
(2017: 0.260 - IF, 27 - H-index, 0.207 - IF 5y, 0.147 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2017: 0.260 - IF, 27 - H-index, 0.207 - IF 5y, 0.147 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2017
ADC
2017
ADC
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana. Antinutričné látky v strukovinách [Antinutritional Compounds in Legumes]. In: Chemické listy. 2017. ISSN 0009-2770, Vol. 111, č. 12(2017), s. 789-797.
(2017: 0.260 - IF, 27 - H-index, 0.207 - IF 5y, 0.147 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2017: 0.260 - IF, 27 - H-index, 0.207 - IF 5y, 0.147 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2017
ADC
2017
ADC
UNGVARSKÁ MAĽUČKÁ, Lucia - BEDLOVIČOVÁ, Zdenka - HARVANOVÁ, Jarmila. Cordyceps Sinensis: Medicinal Fungus of Chinese Medicine [Cordyceps Sinensis: liečivá huba čínskej medicíny]. In: Chemické listy. 2017. ISSN 0009-2770, Vol. 111, č. 1(2017), s. 35-40.
(2017: 0.260 - IF, 27 - H-index, 0.207 - IF 5y, 0.147 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2017: 0.260 - IF, 27 - H-index, 0.207 - IF 5y, 0.147 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2017
ADC
2017
ADC
KURHAJEC, Slavomír - SABADKOVÁ, Dana - FRANC, Aleš - VETCHÝ, David. Extrakty ako moderná lieková forma pre prírodné liečivá [Extracts as a modern dosage form for natural drugs]. In: Chemické listy. 2017. ISSN 0009-2770, Vol. 111, č. 4(2017), s. 251-257.
(2017: 0.260 - IF, 27 - H-index, 0.207 - IF 5y, 0.147 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2017: 0.260 - IF, 27 - H-index, 0.207 - IF 5y, 0.147 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2017
ADC
2017
ADC
VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - POŠIVÁKOVÁ, Terézia - ŠVAJLENKA, Jozef - HROMADA, Rudolf - CIMBOLÁKOVÁ, Iveta - KOŠČOVÁ, Jana - TAKÁČ, Ladislav. Impact of Disinfecting Effect of P3 Topax 66 for Hygienic Mode in Food Processing Plant [Vplyv dezinfekčného účinku P3 Topax 66 na hygienický režim v potravinárskej prevádzke]. In: Chemické listy. 2017. ISSN 0009-2770, Vol. 111, č. 5(2017), s. 338-342.
(2017: 0.260 - IF, 27 - H-index, 0.207 - IF 5y, 0.147 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2017: 0.260 - IF, 27 - H-index, 0.207 - IF 5y, 0.147 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2017
ADC
2017
ADC
OSOVÁ, Adriana - MIHAJLOVIČOVÁ, Xénia - HUND, Alexandra - MUDROŇ, Pavol. Interdigital phlegmon (foot rot) in dairy cattle - an update [Interdigitálna flegmóna (foot rot) u dojníc - aktualizácie]. In: Wiener Tierarztliche Monatsschrift. 2017. ISSN 0043-535X, Vol. 104, č. 7-8(2017), s. 209-220.
(2017: 0.224 - IF, 18 - H-index, 0.389 - IF 5y, 0.128 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2017: 0.224 - IF, 18 - H-index, 0.389 - IF 5y, 0.128 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2017
ADC
2017
ADC
KOFLER, Johann - OSOVÁ, Adriana - ALTENBRUNNER-MARTINEK, Birgit - BURGSTALLER, Johann. Necrosis of the apex of the pedal bone (toe necrosis) in 30 cattle - retrospective evaluation of surgical approaches and outcomes [Nekróza špičky paznechtovej kosti (nekróza hrotu) pri 30 kusoch hovädzieho dobytka - retrospektívne vyhodnotenie operačných prístupov a výsledkov]. In: Wiener Tierarztliche Monatsschrift. 2017. ISSN 0043-535X, Vol. 104, č. 5-6(2017), s. 131-142.
(2017: 0.224 - IF, 18 - H-index, 0.389 - IF 5y, 0.128 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2017: 0.224 - IF, 18 - H-index, 0.389 - IF 5y, 0.128 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2017
ABC
2017
ABC
FLEŠÁROVÁ, Slávka - MAŽENSKÝ, Dávid. Anatomical Correlation of the Arterial Blood Supply to the Spinal Cord in Human and Experimental Animals: A Review. In: SISU, Alina Maria. Human Anatomy - Reviews and Medical Advances. 1. vyd. Rijeka : InTech, 2017. 2017. ISBN 978-953-51-3612-5, s. 37-58 [1,71AH]
2017
ABC
2017
ABC
ČERTÍK, Milan - KLEMPOVÁ, Tatiana - JALČ, Dušan - VÁRADYOVÁ, Zora - MARCINČÁK, Slavomír. Biotechnologically Enriched Cereals with PUFAs in Ruminant and Chicken Nutrition. In: AKOH, Casimir C.. Food Lipids : Chemistry, Nutrition, and Biotechnology. 4. rev. vyd. Boca Raton : CRC PRESS, 2017. 2017. ISBN 978-1-4987-4485-0, s. 765-778 [1,34AH]
2017
ABC
2017
ABC
POPELKA, Peter. Fermented Meats Composition - Health and Nutrition Aspects [Zloženie fermentovaných mias - zdravotné a nutričné aspekty]. In: ZDOLEC, Nevijo. Fermented Meat Products : Health Aspects. 1. vyd. Boca Raton : CRC PRESS, 2017. 2017. ISBN 978-1-4987-3304-5, s. 389-416 [2,14AH]
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 1009