Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2021
DAI
2021
DAI
BÚCHALOVÁ, Lenka. Zdravotná situácia včielv regiónoch Liptova a Turca : diplomová práca. Košice : UVLF v Košiciach 2021. 56 l. + CD-ROM.
2021
DAI
2021
DAI
POLÁČKOVÁ, Lucia. Zdravotné komplikácie u pacientov s diabetes mellitus : diplomová práca. Košice : UVLF v Košiciach 2021. 60 l. + CD-ROM.
2021
DAI
2021
DAI
GNIPOVÁ, Kristína. Zdravotné riziká abúzu nesteroidných antiflogistík (NSA) : diplomová práca. Košice : UVLF v Košiciach 2021. 60 l. + CD-ROM.
2021
DAI
2021
DAI
ČIŽMÁROVÁ, Anna. Zelená syntéza nanočastíc a ich biologická aktivita : rigorózna práca [Green synthesis of nanoparticles and their biological activity]. Košice : UVLF 2021. 69 l. + CD-ROM.
2021
DAI
2021
DAI
VANKOVÁ, Katarína. Zlatý retriever a jeho využitie v canisterapii : bakalárska práca. Košice : UVLF v Košiciach 2021. 41 l. + CD-ROM.
2021
DAI
2021
DAI
HAGMAN, Ine. Zoonotic bacterial pathogens transmitted by contact and aerosol and their factors of virulence : bachelor thesis. Košice : UVLF v Košiciach 2021. 39 l. : 7 príl. + CD-ROM.
2021
FAI
2021
FAI
24. Košický morfologický deň : Zborník vedeckých prác: Enviromentálna záťaž a jej vplyv na zdravie ľudí a zvierat. 1. vyd. Košice : UVLF 2021. ISBN 978-80-8077-705-0, online, 311 s. [17,40AH]
2021
FAI
2021
FAI
25. sympózium z dejín farmácie : Zborník prednášok konaného pri príležitosti 185. výročia narodenia a 125. výročia úmrtia lekárnika Viliama Aurela Scherfela. 1. vyd. Košice : UVLF 2021. ISBN 978-80-89880-04-1, 173 s.
2021
FAI
2021
FAI
HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie [Proceedings of lecture and posters: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products]. 1. vyd. Košice : UVLF 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, 414 s.
2021
FAI
2021
FAI
HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie [Proceedings of abstracts: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products]. 1. vyd. Košice : UVLF 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, 92 s.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 1243
Strana 121 / 125