Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kategória
Publikácia
2020
AFD
VIKARTOVSKÁ, Zuzana - FARBÁKOVÁ, Jana - SMOLEK, Tomáš - HANES, Jozef - ŽILKA, Norbert - HORŇÁKOVÁ, Ľubica - HUMENÍK, Filip - MALOVESKÁ, Marcela - ČÍŽKOVÁ, Dáša. Stratifikácia pacientov s kanínnou kognitívnou dysfunkciou. In: Vedecké práce doktorandov 2020 : zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : Slovenská akadémia vied, Centrum biovied, 2020. ISBN 978-80-971428-6-5, s. 116-118.
2020
AFD
TAKÁČOVÁ, Daniela - SASÁKOVÁ, Naďa - GREGOVÁ, Gabriela - NAGYOVÁ, Alena. Svetový deň vody – história a súčasnosť : [World water day – history and present] In: Voda a klimatické zmeny : zborník vedeckých príspevkov pri príležitosti Svetového dňa vody 2020. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2020. ISBN 978-80-8077-659-6, USB kľúč, s. 32-34.
2020
AFD
VASIĽ, Milan - FARKAŠOVÁ, Zuzana - LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František. Účinnosť prevencie mastitíd oviec vyvolaných zárodkami Staphylococcus spp. a environmentálnymi patogénnymi baktériami : [Efficacy the prevention of mastitis in sheep caused by Staphylococcus spp. and environmental pathogenic bacteria] In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a strednej Európy : 29. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2020. ISBN 978-80-89883-11-0, CD-ROM, s. 41-44.
2020
AFD
BARTKOVSKÝ, Martin - SOPKOVÁ, Drahomíra - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok prídavku ľanového semena na kvalitu bravčového stehna : [Effect of linseed (Linum Usitatissimum L.) addition on quality of the pork meat] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : zborník prác z 17. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online, Piešťany, 26.3.-27.3.2020. 1. vyd. Nitra : SPU, 2020. ISBN 978-80-552-2168-7, online, s. 173-176.
2020
AFD
NAĎ, Pavel - BUJŇÁK, Lukáš - MARCIN, Andrej - GANCARČÍKOVÁ, Soňa - SKALICKÁ, Magdaléna - HARČÁROVÁ, Michaela. Uplatnenie humínových látok vo výžive brojlerových kurčiat : [Use of humin substances in the nutrition of broiler chickens] In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a strednej Európy : 29. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2020. ISBN 978-80-89883-11-0, CD-ROM, s. 72-76.
2020
AFD
UHRINOVÁ, Anna - HARVANOVÁ, Jarmila - UNGVARSKÁ MAĽUČKÁ, Lucia. Voda a jej výnimočné vlastnosti poznačené rukou človeka : [Water and its exceptional properties marked by human hands] In: Voda a klimatické zmeny : zborník vedeckých príspevkov pri príležitosti Svetového dňa vody 2020. 1. vyd. Košice : UVLF, 2020. ISBN 978-80-8077-659-6, USB kľúč, s. 70-73.
2020
AFD
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Voda a minerálne látky v pive : [Water and minerals in beer] In: Voda a klimatické zmeny : zborník vedeckých príspevkov pri príležitosti Svetového dňa vody 2020. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2020. ISBN 978-80-8077-659-6, USB kľúč, s. 101-105.
2020
AFD
ZIGO, František - SASÁKOVÁ, Naďa - GREGOVÁ, Gabriela - VÝROSTKOVÁ, Jana - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - LACKOVÁ, Zuzana. Voda ako súčasť podstielky pre dojnice : [Water as a part of bedding for cows] In: Voda a klimatické zmeny : zborník vedeckých príspevkov pri príležitosti Svetového dňa vody 2020. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2020. ISBN 978-80-8077-659-6, USB kľúč, s. 65-68.
2020
AFD
SUČIK, Monika - VALENČÁKOVÁ, Alexandra. Vodné živočíchy ako bioindikátor Cryptosporidium spp. a Cncephalitozoon spp. v povrchových a pobrežných vodách : [Aquatic animals as a bioindicator of Cryptosporidium spp. and Eencephalitozoon spp. in surface and coastal waters] In: Voda a klimatické zmeny : zborník vedeckých príspevkov pri príležitosti Svetového dňa vody 2020. 1. vyd. Košice : UVLF, 2020. ISBN 978-80-8077-659-6, USB kľúč, s. 62-65.
2020
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Vplyv aditív vo výžive brojlerových kurčiat na kvalitu a zdravotnú bezpečnosť tukov produkovaného mäsa : [Effect of additives in broiler nutrition on the quality and safety of produced meat fats] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : zborník prác z 17. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online, Piešťany, 26.3.-27.3.2020. 1. vyd. Nitra : SPU, 2020. ISBN 978-80-552-2168-7, online, s. 194-198.
Posledný update databázy: 09. 05. 2024 08:32:29
Počet záznamov v databáze: 26778
Strana 39 / 2678