Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2022
V2
2022
V2
MAJIRSKÁ, Monika - TAKÁČ, Peter - KELLO, Martin - KUDLIČKOVÁ, Zuzana. Potenciálne antiproliferačné účinky nového 3,5-diarylizoxazolu. In: Vedecké práce doktorandov 2022 : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : Centrum biovied SAV, 2022. 2022. ISBN 978-80-974246-2-6, s. 60-62.
2022
V2
2022
V2
NOSÁLOVÁ, Natália - BAGO PILÁTOVÁ, Martina - KELLO, Martin - KEŠEĽÁKOVÁ, Kristína. Potenciálne protinádorové účinky nového syntetizovaného pyrolidínu v in vitro podmienkach na modeli kolorektálneho karcinómu. In: Vedecké práce doktorandov 2022 : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : Centrum biovied SAV, 2022. 2022. ISBN 978-80-974246-2-6, s. 75-77.
2022
O2
2022
O2
ANDRAŠKOVÁ, Sandra - ALMÁŠIOVÁ, Viera - HOLOVSKÁ, Katarína - RAČEKOVÁ, Enikö. Použitie metódy Fluoro-Jade C na dôkaz degenerácie zárodočných buniek semenníkov [Application of the Fluoro-Jade C method to demonstrate testicular germ cells degeneration]. In: 25. Košický morfologický deň : Zborník vedeckých prác: Biocementy v regeneračnej medicíne. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-753-1, s. 8-11.
2022
V2
2022
V2
VALENČÁKOVÁ, Alexandra - HORŇÁK, Slavomír - HORŇÁKOVÁ, Ľubica. Použitie prípravku stelfonta pri mastocytóme grade II. - klinický prípad [Use of stelfonta in grade II. mastocytoma - clinical case]. In: 25. Košický morfologický deň : Zborník vedeckých prác: Biocementy v regeneračnej medicíne. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-753-1, s. 117-121.
2022
V2
2022
V2
REGECOVÁ, Ivana - KOŽÁROVÁ, Ivona. Požiadavky vykonávania auditov príslušnými orgánmi v súlade s nariadením európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2017/625 [Requirements for performance of audits by competent authorities in accordance with regulation (EU) 2017/625 of the European parliament and of the council]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 366-371.
2022
V2
2022
V2
NAGYOVÁ, Alena - KORIM, Peter - TAKÁČOVÁ, Daniela - NAGY, Jozef. Právna úprava zdravotnej bezpečnosti hydinového mäsa [Legislation of poultry meat safety]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 338-347.
2022
V2
2022
V2
MUDROŇOVÁ, Dagmar - POPELKA, Peter - KOŠČOVÁ, Jana - FEČKANINOVÁ, Adriána - CINGEĽOVÁ MARUŠČÁKOVÁ, Ivana - RATVAJ, Marek - CHOMOVÁ, Natália - KIRON, Viswanath - SØRENSEN, Mette. Probiotický prípravok pre lososovité ryby – jeho vývoj a vplyv na zdravie rýb [Probiotic preparation for salmonids – its development and impact on fish health]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 63-70.
2022
V2
2022
V2
HRUBÁ, Orsolya - MASSAROVÁ, Petra - ŽIGOVÁ, Lucia - VRANECOVÁ, Katarína - PAYER, Juraj - JACKULIAK, Peter - KYSELOVIČ, Ján - GAŽOVÁ, Andrea. Retrospektívna analýza vybraných parametrov pacientov hospitalizovaných na internom oddelení v rokoch 2010 a 2021. In: Vedecké práce doktorandov 2022 : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : Centrum biovied SAV, 2022. 2022. ISBN 978-80-974246-2-6, s. 39-41.
2022
V2
2022
V2
PAULOVIČOVÁ, Katarína - TÓTHOVÁ, Jana - ROHAĽOVÁ, Simona - GAJDZIOK, Jan. Rheological evaluation of thermosensitive, hydrogels as in situ forming gels for oromucosal use. In: 26th Conference of Slovak physicists : Proceedings. 1. vyd. Bratislava : Slovenská fyzikálna spoločnosť, 2022. 2022. ISBN 978-80-89855-19-3, s. 123-124.
2022
V2
2022
V2
SEMJON, Boris - POSPIECH, Matej - REITZNEROVÁ, Anna - BENEŠOVÁ, Lucia - MARCINČÁK, Slavomír. Senzorické vlastnosti prsnej svaloviny kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu a humínových látok [Sensory properties of chicken breast meat after feeding of fermented product and humic substances]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 221-228.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 1303