Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2018
AFD
2018
AFD
MUDROŇOVÁ, Dagmar - PEŠULOVÁ, Terézia - KARAFFOVÁ, Viera - KOŠČOVÁ, Jana - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv humínových kyselín na črevnú mikrobiotu a imunitnú odpoveď brojlerov [The effect of humic acids on gut microbiota and immune response of broilers]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIII : zborník prednášok, medzinárodná vedecká konferencia, 6.-7. september 2018, Košice. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-581-0, s. 186-189.
2018
AFD
2018
AFD
SKALICKÁ, Magdaléna - KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin. Vplyv humínových kyselín na minerálne zloženie mäsa kurčiat [Effect of humic acid on the mineral composition of the chickens meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, s. 145-150.
2018
AFD
2018
AFD
KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MARCINČÁK, Slavomír - MARCINČÁKOVÁ, Dana - SKALICKÁ, Magdaléna. Vplyv humínových kyselín na zrecie procesy v mäse brojlerových kurčiat plemena Ross [Effect of huminic acid on ripening process in broiler meat of Ross breed]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 135-139.
2018
AFD
2018
AFD
HOLEČKOVÁ, Beáta - GALDÍKOVÁ, Martina - ŠIVIKOVÁ, Katarína - KOLENIČOVÁ, Simona - DIANOVSKÝ, Ján. Vplyv neonikotinoidových pesticídov na expresiu bovinného acetylcholínesterázového génu [Effect of neinicotinoid pesticides on bovine aceticholinesterase gene expression]. In: Priemyselná toxikológia 2018 : Zborník príspevkov: 38 medzinárodné vedecké sympózium. 1. vyd. Bratislava : Slovenská technická univerzita, 2018. 2018. ISBN 978-80-227-4806-3, s. 75-77.
2018
AFD
2018
AFD
MRAVČÁKOVÁ, Dominika - VÁRADYOVÁ, Zora - VÁRADY, Marián. Vplyv nutraceutík na bachorovú a črevnú fermentáciu, hematologické parametre a parazitologický status jahniat ovplyvnených endoparazitózou. In: Vedecké práce doktorandov 2018, 4. a 5. september 2018, Košice : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu - 8. ročník. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-972752-3-5, s. 59-61.
2018
AFD
2018
AFD
VASIĽ, Milan - ZIGO, František - ILLEK, Josef - ELEČKO, Juraj - LAPIN, Martin - FARKAŠOVÁ, Zuzana. Vplyv parenterálnej a perorálnej suplementácie selénu a vitamínu e na vybrané antioxidačné parametre a výskyt mastitíd u oviec [The effect of parenteral and peroral supplementation of selenium and vitamin e on selected antioxidant parameters and the occurence of mastitis in sheep]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIII : zborník prednášok, medzinárodná vedecká konferencia, 6.-7. september 2018, Košice. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-581-0, s. 93-96.
2018
AFD
2018
AFD
MAČANGA, Ján - BARTKOVSKÝ, Martin - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv prídavku 10 0.000000ermentovaného krmiva na senzorické parametre svaloviny brojlerových kurčiat [Effect of addition 10 % of prefermented feed on sensory properties of broiler meat]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, 22.-23. marec 2018, Piešťany. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. 2018. ISBN 978-80-552-1813-7, s. 160-163.
2018
AFD
2018
AFD
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - HUDÁK, Marek - TUREK, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv skrmovania 10 0.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a oxidačné zmeny prsnej svaloviny [Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and oxidation changes in chicken breast meat]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, 22.-23. marec 2018, Piešťany. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. 2018. ISBN 978-80-552-1813-7, s. 124-127.
2018
AFD
2018
AFD
BARTKOVSKÝ, Martin - ROBA, Pavol - HUDÁK, Marek - TUREK, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv skrmovania 10 0.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a oxidačné zmeny stehennej svaloviny kurčiat [Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and oxidation changes in chicken thigh meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 151-155.
2018
AFD
2018
AFD
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - ROBA, Pavol. Vplyv skrmovania fermentovaného krmiva na kvalitu mäsa brojlerov. In: Vedecké práce doktorandov 2018, 4. a 5. september 2018, Košice : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu - XIII. ročník. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2018. 2018. ISBN 978-80-972752-3-5, s. 8-10.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 979