Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2001
AFD
2001
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - POPELKA, Pavol. Inhibícia jogurtovej kultúry reziduami antibiotík vylučovaných mliekom [Inhibition of yoghurt culture by rezidues of antibiotics excreted to milk]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 235-236.
2001
AFD
2001
AFD
POPELKA, Pavol - BREYL, Ivo - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef. Posilac-bovinný somatotropín a jeho vplyv na úžitkovosť dojníc [Posilac-bovine somatotropin and his influence on the dairy cows production]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 139-141.
2001
AFD
2001
AFD
NAGY, Jozef - HAJURKA, Jaroslav - POPELKA, Pavol - SOKOL, Jozef - CABADAJ, Rudolf - MARCINČÁK, Slavomír - HURA, Vladimír. Reziduá oxytetracyclínu v mlieku dojníc po intrauterinnom podávaní [Oxytetracycline residues in cows milk after intrauterinal administration]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 222-224.
2001
AFD
2001
AFD
POPELKA, Pavol - NAGY, Jozef - POPELKA, Pavol - HAJURKA, Jaroslav - MARCINČÁK, Slavomír. Rezíduá penicilínov v mlieku dojníc po terápii antibiotikami [Penicillin residues in milk of dairy cows after antibiotic treatment]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 217-219.
2001
AFD
2001
AFD
SOKOL, Jozef - NAGY, Jozef - POPELKA, Pavol - CABADAJ, Rudolf - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Stanovenie tylozínu v mlieku metódou HPLC [Liquid-chromatography determination of tylosin in milk]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 229-231.
2001
AFD
2001
AFD
JESENSKÁ, Mária - HIŠČÁKOVÁ, Mária - KOVÁČ, Gabriel - NAGY, Jozef - SEIDEL, Herbert. Ťažké kovy v krvnom sére ošípaných chovaných v priemyselne exponovaných oblastiach. In: O ekológii vo vybraných aglomeráciách Jelšavy-Lubeníka a stredného Spiša 2001, 13. - 14. december 2001, Hrádok : X. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : SAV Ústav geotechniky, 2001. 2001. ISBN 80-88-985-51-X, s. 135-137.
2001
AFD
2001
AFD
BURDOVÁ, Oľga - LAUKOVÁ, Andrea - BARANOVÁ, Mária - NAGY, Jozef. Účinok baktericínov v procese zretia kravskej hrudky v modelovom pokuse [The effect of bacteriocins during experimental production of cows cottage cheese]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 150-152.
2001
AFD
2001
AFD
NAGY, Jozef - POPELKA, Pavol - SOKOL, Jozef - TUREK, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila. Vylučovanie reziduí tylozínu mliekom oviec po experimentálnom podávaní [The excretion of oxytetracycline residues in ewes milk after experimental administration]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 227-228.
2001
AFH
2001
AFH
KOTTFEROVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika - ONDRAŠOVIČ, Miloslav - NAGY, Jozef. Praktické overenie bioluminiscenčnej ATP metódy na stanovenie stupňa mikrobiálnej kontaminácie. In: . Zdravie a mikroorganizmy. Abstrakty, 5.-9.septembra 2001, Košice : Abstrakty, 5.-9.septembra 2001, Košice. Košice-Praha : Československá spoločnosť mikrobiologická, 2001. 2001. s.212.
2001
BCI
2001
BCI
PRÍBELA, Alexander - MAĽA, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - BARANOVÁ, Mária - NAGY, Jozef. Senzorické hodnotenie potravinárskych surovín, aditívnych látok a výrobkov. Rec. 1. vyd. Košice : IVVL 2001. ISBN 80-968464-6-9, 189 s.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 584