Stanovenie Tylozínu v potravinách živočíšneho pôvodu metódou HPLC.
Informácie o publikácii
Zápis:
SOKOL, Jozef - NAGY, Jozef - DIČÁKOVÁ, Zuzana - CABADAJ, Rudolf. Stanovenie Tylozínu v potravinách živočíšneho pôvodu metódou HPLC. In: Chromatographic methods and human health : 14th International Conference-Proceedings November 12-15,2001 Piešťany, Slovakia. Bratislava : Slovenská chemická spoločnosť pri SAV, 2001. 2001. ISSN 1335-5236, s. 86-87.
Rok vydania:
2001
Kategória:
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Chromatographic methods and human health
14th International Conference-Proceedings November 12-15,2001 Piešťany, Slovakia
s. 86-87
Vydavateľ:
Slovenská chemická spoločnosť pri SAV
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1335-5236
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský