Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2012
BED
2012
BED
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Obsah soli v deťmi obľúbených syroch. In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 15.-17. október 2012, Vysoké Tatry, Stará Lesná : Zborník publikácií zo XIV. ročníka odbornej konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2012. 2012. ISBN 978-80-89385-21-8, [CD-ROM], s. 63-68.
2011
AAB
2011
AAB
DUDRIKOVÁ, Eva. Hygienické a technologické aspekty získavania a spracovania ovčieho mlieka v salašníckych podmienkach na Slovensku. Rec. Lenka Vorlová, Eva Michaeli, Karol Herian. 1. vyd. Košice : UVLF 2011. ISBN 978-80-8077-269-7, 121 s.
2011
ACB
2011
ACB
DUDRIKOVÁ, Eva. Bezpečnostné systémy potravín rastlinného pôvodu. Rec. Jozef Nagy, Mária Baranová. 1. vyd. Košice : UVLF 2011. ISBN 978-80-8077-266-6, 159 s.
2011
ACB
2011
ACB
DUDRIKOVÁ, Eva - MICHAELI, Eva - BARANOVÁ, Mária - BOLTIŽIAR, Martin - HOFIERKA, Jaroslav - MAĽOVÁ, Jana - MATLOVIČ, René - SASÁKOVÁ, Naďa - TAKÁČOVÁ, Daniela. Potraviny špecifického charakteru. Rec. Jozef Vilček, Jozef Sokol, Jaroslava Horváthová. 1. vyd. Košice : UVLF 2011. ISBN 978-80-8077-267-3, 176 s.
2011
ACB
2011
ACB
DUDRIKOVÁ, Eva. Výživové hodnotenie potravín. Rec. Mária Demeterová, Katarína Fatrcová-Šrámková. 1. vyd. Košice : UVLF 2011. ISBN 978-80-8077-268-0, 133 s.
2011
ADF
2011
ADF
PUKÁČOVÁ, Jana - MICHAELI, Eva - POĽÁKOVÁ, Lucia - LOVAYOVÁ, Viera - DUDRIKOVÁ, Eva. Hygienic aspects and geographic conditions for production of milk farm products as traditional speciality guaranteed. In: Folia geographica 17. 2011. ISSN 1336-6149, Roč. LII, č. 17(2011), s. 307-311.
2011
AED
2011
AED
DUDRIKOVÁ, Eva - FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína. Zhodnotenie spotreby mlieka, tukov a cukru v SR v porovnaní s odporúčanými dávkami potravín. In: Výživa a zdravie 2011. Nitra : SPU, 2011. 2011. s. 50-59.
2011
AFC
2011
AFC
POĽÁKOVÁ, Lucia - DUDRIKOVÁ, Eva - GALLO, Juraj. Antibiotická rezistencia enterokokov na vankomycín. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 102-105.
2011
AFC
2011
AFC
DUDRIKOVÁ, Eva. Bezpečnostné systémy pri výrobe rastlinných potravín. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 90-93.
2011
AFC
2011
AFC
GALLO, Juraj - DUDRIKOVÁ, Eva - POĽÁKOVÁ, Lucia. Ochorenie kôz vo vzťahu ku kvalite mlieka. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 98-101.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 503