Porovnanie konzumácie hydiny a rýb oproti konzumácii červeného mäsa u vysokoškolských študentov.
Informácie o publikácii
Zápis:
DUDRIKOVÁ, Eva - FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína - LOVAYOVÁ, Viera. Porovnanie konzumácie hydiny a rýb oproti konzumácii červeného mäsa u vysokoškolských študentov. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 201-204.
Rok vydania:
2012
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
60 %
Autori vydania:
NAGY Jozef, POPELKA Peter
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR
Safety and Quality of Poultry, Fish and Game Products
Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 201-204
Vydavateľ:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-7148-063-1
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský