Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2017
AFC
2017
AFC
SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - REITZNEROVÁ, Anna - POLÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Vplyv údenia studeným dymom na vybrané fyzikálne a chemické kvalitatívne parametre parených syrov [Effect of cold smoking on some physical and chemical qualitative parameters of stretched cheese]. In: XLVII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2017. 2017. ISBN 978-80-7305-793-0, CD ROM, s. 209-213.
2017
AFD
2017
AFD
MAČANGA, Ján - TUREK, Peter - ONDERČINOVÁ, Simona. Kvalita špekačiek na slovenskom trhu [The quality of špekačky on slovak market]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 69-74.
2017
AFD
2017
AFD
SEMJON, Boris - MAČANGA, Ján - REITZNEROVÁ, Anna - TUREK, Peter - MAĽA, Pavel - ONDERČINOVÁ, Simona. Organoleptické hodnotenie špekáčok z obchodnej siete [Sensory evaluation of „špekáčky“ from sales network]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 228-233.
2017
AFD
2017
AFD
REGECOVÁ, Ivana - MAČANGA, Ján - TUREK, Peter. Real-Time PCR a mäso [Real-Tine PCR and meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 216-218.
2017
AFD
2017
AFD
KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - SOPKOVÁ, Drahomíra - VLČKOVÁ, Radoslava - KOŽÁROVÁ, Ivona - BRENESSELOVÁ, Martina. Štúdium prídavku juky na zrecie procesy v mäse oviec [Study of yukka supplementation on ripening process sheep meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 58-61.
2017
AFD
2017
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - ČERTÍK, Milan - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - HUDÁK, Marek - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Účinok fermentovaného krmiva s obsahom gama-linolénovej kyseliny a beta-karoténu na kvalitu mäsa brojlerových kurčiat [Effect of fermented feed with gama-linolenic acid and beta-carotene content on quality of brojler chicken meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 168-171.
2017
AFG
2017
AFG
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - ČERTÍK, Milan - MOLNÁR, Ladislav - SESZTÁKOVÁ, Edina - MARCINČÁK, Slavomír. Effect of feeding 100.000000ermented feed enriched with gammma-linolenic acid and beta-carotene on blood biochemical parameters of broiler chickens [Účinok pridávania 100.000000ermentovaného krmiva obohateného o kyselinu gama linolénovú a beta+karotén na biochémiu krvi brojlerových kurčiat]. In: Veterinary Science and Profession. 7th International Congress "Veterinary Science and Profession", October 5th - 7th 2017, Zagreb, Croatia : Book of Abstracts. 1. vyd. Zagreb : University of Zagreb, 2017. 2017. ISBN 978-953-8006-13-5, s. 104.
2017
AFG
2017
AFG
MUDROŇOVÁ, Dagmar - KARAFFOVÁ, Viera - KOŠČOVÁ, Jana - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - MAČANGA, Ján - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Immunostimulatory and gut-protecting effect of fungal gamma-linolenic acid and beta-carotene contaning prefermented feed for boiler chicken [Imunostimulačný a črevo ochraňujúci vplyv prefermentovaného krmiva obsahujúceho fungálnu kyselinu gamalinolenovú a beta-karotén u brojlerových kurčiat]. In: ICAC. International Conference Analytical Cytometry IX, 14.17.10.2017, Prague, Czech republic : Program and Book of Abstracts. 1. vyd. Praha : AMCA, 2017. 2017. ISBN 978-80-88214-06-9, s. 137-138.
2017
AFG
2017
AFG
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - HUDÁK, Marek - POPELKA, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - MAČANGA, Ján. Impact of feeding 100.000000ermented bioproduct enriched with biologically active compounds on fatty acid profile and quality of chicken breast meat. In: Veterinary Science and Profession. Book of Abstracts 7th International Congress "Veterinary Science and Profession", October 5th-7th 2017, Zagreb, Croatia. 1. vyd. Zagreb : University of Zagreb, 2017. 2017. ISBN 978-853-8006-13-5, s. 102.
2017
AFG
2017
AFG
MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - MAČANGA, Ján - JAĎUTTOVÁ, Iveta - MARCINČÁK, Slavomír. The use of humic substances in broiler chickens during the fattening period [Využitie humínových kyselín vo výkrme brojlerov]. In: Veterinary Science and Profession. Book of Abstracts 7th International Congress "Veterinary Science and Profession", October 5th-7th 2017, Zagreb, Croatia. 1. vyd. Zagreb : University of Zagreb, 2017. 2017. ISBN 978-853-8006-13-5, s. 103.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 157