Publikačný výstup

Impact of feeding 100.000000ermented bioproduct enriched with biologically active compounds on fatty acid profile and quality of chicken breast meat.

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - HUDÁK, Marek - POPELKA, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - MAČANGA, Ján. Impact of feeding 100.000000ermented bioproduct enriched with biologically active compounds on fatty acid profile and quality of chicken breast meat. In: Veterinary Science and Profession. Book of Abstracts 7th International Congress "Veterinary Science and Profession", October 5th-7th 2017, Zagreb, Croatia. 1. vyd. Zagreb : University of Zagreb, 2017. 2017. ISBN 978-853-8006-13-5, s. 102.
Rok vydania:
2017
Kategória:
AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných vedeckých konferencií
Autori:
HUDÁK Marek
5 %
KLEMPOVÁ Tatiana
10 %
ČERTÍK Milan
5 %
Podiel UVLF:
80 %
Autori vydania:
BOTTTEGARO Nika Brkljača, ALADROVIČ Jasna, BECK Ana
Vydanie:
Book of Abstracts 7th International Congress "Veterinary Science and Profession", October 5th-7th 2017, Zagreb, Croatia
S. 102
Vydavateľ:
University of Zagreb
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Zagreb
Krajina vydania:
Chorvátsko
ISBN:
978-853-8006-13-5
Oblasť výskumu:
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
Jazyk:
anglický