Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kategória
Publikácia
2023
V2
DEMČIŠÁKOVÁ, Zuzana - TIRPÁKOVÁ, Zuzana - LUPTÁKOVÁ, Lenka - PETROVOVÁ, Eva. Morfologická analýza vtáčej chorioalantoickej membrány v závislosti od in ovo a ex ovo podmienok kultivácie. In: Nové trendy a perspektívy v histológii : Recenzovaný zborník prác. 1. vyd. Martin : JLF UK, 2023. ISBN 978-80-8187-144-3, online, s. 44-47.
2023
V2
MARCIN, Andrej - MIHOK, Tomáš - HARČÁROVÁ, Michaela - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - BUJŇÁK, Lukáš - KOŠČOVÁ, Jana - NAĎ, Pavel. Nutričné a minerálne parametre stehennej svaloviny moriek po perorálnom príjme probiotika : [Nutritional and mineral parameters of thigh muscles of turkeys after oral administration of a probiotic] In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 201-207.
2023
V2
SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie kvality vybraných vín z malokarpatskej a východoslovenskej vinohradníckej oblasti : [Comparison of the quality of selected wines from the Little Carpathian and East Slovak vineyard regions] In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 287-292.
2023
V2
FARKAŠOVÁ, Zuzana - LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - VARGOVÁ, Mária - ARVAIOVÁ, Juliana. Potenciál tvorby biofilmu u baktérií Staphylococcus spp. izolovaných z mastitídneho mlieka u dojníc : [Potencial ability to production of biofilm in Staphylococcus spp. isolated from mastitis milk in dairy cows] In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 9-12.
2023
V2
HOLOVSKÁ, Katarína - ALMÁŠIOVÁ, Viera - ANDRAŠKOVÁ, Sandra - DEMČIŠÁKOVÁ, Zuzana - PETROVOVÁ, Eva. Štruktúra lymfatických ciev v chorioallantoickej membráne kuracieho embrya na 14. deň inkubácie. In: Nové trendy a perspektívy v histológii : Recenzovaný zborník prác. 1. vyd. Martin : JLF UK, 2023. ISBN 978-80-8187-144-3, online, s. 38-40.
2023
V2
ALMÁŠIOVÁ, Viera - ANDRAŠKOVÁ, Sandra - HOLOVSKÁ, Katarína. Štúdium histologickej štruktúry gonád kuracieho embrya na 9. deň inkubácie. In: Nové trendy a perspektívy v histológii : Recenzovaný zborník prác. 1. vyd. Martin : JLF UK, 2023. ISBN 978-80-8187-144-3, online, s. 30-33.
2023
V2
HOLOVSKÁ, Katarína - ANDRAŠKOVÁ, Sandra - PETROVOVÁ, Eva - ALMÁŠIOVÁ, Viera. Ultraštruktúra chorioalantoickej membrány kuracieho embrya na 9. deň inkubácie. In: Nové trendy a perspektívy v histológii : Recenzovaný zborník prác. 1. vyd. Martin : JLF UK, 2023. ISBN 978-80-8187-144-3, online, s. 41-43.
2023
V2
TIRPÁKOVÁ, Zuzana - DEMČIŠÁKOVÁ, Zuzana - PETROVOVÁ, Eva - LUPTÁKOVÁ, Lenka - POKORNÁ, Bronislava. Vplyv alkoholu na vyvíjajúce sa vtáčie embryo. In: Nové trendy a perspektívy v histológii : Recenzovaný zborník prác. 1. vyd. Martin : JLF UK, 2023. ISBN 978-80-8187-144-3, online, s. 27-29.
2023
V2
MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - REITZNEROVÁ, Anna - MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv fermentovaných krmív na kvalitatívne parametre mäsa brojlerových kurčiat : [The influence of fermented feeds on the quality parameters of the meat of broiler chickens] In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 196-200.
2023
V2
HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - BUJŇÁK, Lukáš - MARCIN, Andrej - MIHOK, Tomáš - HARČÁROVÁ, Michaela - NAĎ, Pavel. Vplyv humínových látok na kvalitu stehennej svaloviny vo výkrme moriek : [The influence of humic substances on thigh meat quality in fattening of turkeys] In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 185-189.
Posledný update databázy: 09. 05. 2024 08:32:29
Počet záznamov v databáze: 589
Strana 19 / 59