Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2024
V2
2024
V2
ŠIMAIOVÁ, Veronika - TELEKY, Jana. Histologické a imunohistochemické hodnotenie regenerácie kostného tkaniva pomocou hydroxyapatitovej kostnej platničk [Histological and immunohistochemical evaluation of bone tissue regeneration using hydroxyapatite bone plate]. In: 27. Košický morfologický deň: Miesto morfológie v súčasnej medicíne : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Košice : UPJŠ v Košiciach, 2024. 2024. ISBN 978-80-574-0313-5, online, s. 203-210.
2024
V2
2024
V2
DEMČIŠÁKOVÁ, Zuzana - TIRPÁKOVÁ, Zuzana - LUPTÁKOVÁ, Lenka - HURNÍKOVÁ, Júlia - MEDVECKÝ, Ľubomír - PETROVOVÁ, Eva. Hodnotenie angiogénneho potenciálu pórovitého biomateriálu pomocou prepeličieho ex ovo-CAM modelu [Evaluation of angiogenic potential of porous biomaterial by ex ovo-quail CAM model]. In: 27. Košický morfologický deň: Miesto morfológie v súčasnej medicíne : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Košice : UPJŠ v Košiciach, 2024. 2024. ISBN 978-80-574-0313-5, online, s. 58-66.
2024
V2
2024
V2
MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOLESÁROVÁ, Mária - MARCINČÁK, Slavomír - LEGÁTH, Jaroslav. Hodnotenie biologických účinkov vybraných druhov medu pomocou modelových organizmov [Evaluation of biological properties of selected honeys using model cell line]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 417-424.
2024
V2
2024
V2
ZAHUMENSKÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - NAĎ, Pavel - KOVÁČOVÁ, Mariana - VÝROSTKOVÁ, Jana. Hodnotenie kvality hrášku po tepelnom spôsobe spracovania [Evaluation of the quality of peas after thermal processing]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 584-592.
2024
V2
2024
V2
HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - JANČATOVÁ, Tereza - HARČÁROVÁ, Michaela - MARCIN, Andrej - HREŠKO, Stanislav - MIHOK, Tomáš - NAĎ, Pavel - BUJŇÁK, Lukáš. Hodnotenie vplyvu prídavku humínových látok do krmiva brojlerových kurčiat na chemické zloženie prsnej a stehennej svaloviny [Evaluation of the influence of the addition of humic substances to the feed of broiler chickens on the chemical composition of breast and thigh muscles]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 308-314.
2024
V2
2024
V2
KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona. Humínové látky a ich vplyv na kvalitu a bezpečnosť mäsa [Humic substances and their influence on the quality and safety of meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 384-388.
2024
V2
2024
V2
HRICIKOVÁ, Simona - KOŽÁROVÁ, Ivona. Humínové látky z pohľadu konceptu jedného zdravia [Humic substances from the point of view of one health concept]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 59-67.
2024
V2
2024
V2
MIGDAŁ, Władysław - MARCINČÁK, Slavomír - BRAJNER, Bernadetta - MIGDAŁ, Łukasz. Karpatský pastevný dobytok - hovädzie mäso najvyššej kvality [Carpathian pasture beef – beef of the highest quality]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 115-137.
2024
V2
2024
V2
ŠURÍN HUDÁKOVÁ, Natália - SONDOROVÁ, Miriam - KAČÍROVÁ, Jana - KRCHOVÁ NAGYOVÁ, Zuzana - MAĎAR, Marián. Korelácia medzi faktormi virulencie Porphyromonas gingivalis a štádiom periodontitídy u ľudí. In: Mikro – Imuno Seminár Doktorandov 2024 : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-820-0, s. 44-48.
2024
V2
2024
V2
BARTKOVSKÝ, Martin - FRAŇOVÁ, Dominika - SEMJON, Boris - MAKIŠ, Andrej. Korenie a jeho vplyv na trvanlivosť mäsových výrobkov [Spices and their effect on the shelf life of meat products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 18-24.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 887