Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2024
V2
2024
V2
HOLEČKOVÁ, Beáta - SCHWARZBACHEROVÁ, Viera - BUČAN, Jaroslav - DOLNÍKOVÁ, Dagmara - GALDÍKOVÁ, Martina - HALUŠKOVÁ, Jana. Vplyv mikonazolu na lymfocyty periférnej krvi dobytka a ošípaných [Effect of miconazole on peripheral blood lymphocytes of cattle and pigs]. In: 27. Košický morfologický deň: Miesto morfológie v súčasnej medicíne : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Košice : UPJŠ v Košiciach, 2024. 2024. ISBN 978-80-574-0313-5, online, s. 77-81.
2024
V2
2024
V2
KOLLÁR MOSKÁĽOVÁ, Lenka - MUDROŇOVÁ, Dagmar - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - RATVAJ, Marek - BUJŇÁK, Lukáš. Vplyv prídavku humínových látok na produkčné parametre a bunkovú imunitnú odpoveď u ošípaných [The effect of humic substances supplementation on production parameters and cellular immune response in pigs]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 377-383.
2024
V2
2024
V2
KOLLÁR MOSKÁĽOVÁ, Lenka - CHOMOVÁ, Natália - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Vplyv rôznych humínových látok na rast prospešných baktérii mliečneho kvasenia včiel medonosných a rast Paenibacillus larvae. In: Mikro – Imuno Seminár Doktorandov 2024 : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-820-0, s. 21-26.
2024
V2
2024
V2
VÁRADY, Matúš - GRAJZER, Magdalena - POPELKA, Peter. Vplyv rôznych metód spracovania na profil mastných kyselín a parametre kvality výberových káv [Effect of different processing methods on fatty acid profiles and quality parameters in specialty coffees]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 557-562.
2024
V2
2024
V2
MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - REITZNEROVÁ, Anna - MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv skrmovania fermentovaných krmív na kvalitatívne parametre a profil mastných kyselín prsnej svaloviny u brojlerovýchc kurčiat [Effect of feeding fermented feeds on the quality parameters and fatty acid profile of breast meat in broiler chickens]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 410-416.
2024
V2
2024
V2
HOLOVSKÁ, Katarína - ANDRAŠKOVÁ, Sandra - SESZTÁKOVÁ, Edina - MOLNÁR, Ján - ALMÁŠIOVÁ, Viera. Vplyv WI-FI žiarenie na vlákna v mezenchýme chorioalantoickej membrány na 14. embryonálny deň [Effect of WI-FI radiation on the fibre components in the mesenchyme of the chorioallantoic membrane on embryonic day 14]. In: 27. Košický morfologický deň: Miesto morfológie v súčasnej medicíne : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Košice : UPJŠ v Košiciach, 2024. 2024. ISBN 978-80-574-0313-5, online, s. 92-96.
2024
V2
2024
V2
MASTIĽÁK, Tomáš - REGECOVÁ, Ivana - REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv znižovania obsahu soli na senzorickú a mikrobiálnu kvalitu mäsových výrobkov [Effect of salt reduction on the sensory and microbial quality of meat products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 99-106.
2024
V2
2024
V2
HUDECOVÁ, Patrícia - HAJDUČKOVÁ, Vanda - KIRÁLY, Ján - KOŠČOVÁ, Jana. Výskyt a antibiotická rezistencia Aeromonas spp. u pstruha dúhového [Occurrence and antibiotic resistance of Aeromonas spp. in rainbow trout]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 321-326.
2024
V2
2024
V2
REITZNEROVÁ, Anna - MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír. Využitie rastlinnej vlákniny v mäsových výrobkov [The use of dietary fibre in meat products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 504-508.
2024
V2
2024
V2
KORIM, Filip - VDOVIAKOVÁ, Katarína - IVAŠKOVÁ, Sonja - KREŠÁKOVÁ, Lenka - HUMENÍK, Filip - DANKO, Ján - GIRETOVÁ, Mária - MEDVECKÝ, Ľubomír. Využitie svine domácej v regeneračnej medicíne dlhých kostí [The use of domestic pig in the regeneration medicine of long bones]. In: 27. Košický morfologický deň: Miesto morfológie v súčasnej medicíne : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Košice : UPJŠ v Košiciach, 2024. 2024. ISBN 978-80-574-0313-5, online, s. 144-148.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 887
Strana 25 / 89