Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2023
V2
2023
V2
KOŽÁROVÁ, Ivona - REGECOVÁ, Ivana - HRICIKOVÁ, Simona. Špecifické pravidlá pre úradné kontroly v súvislosti s rezíduami príslušných látok v mlieku [Special rules for official controls in relation to residues of relevant substances in milk]. In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 63.
2023
V2
2023
V2
REGECOVÁ, Ivana - KOŽÁROVÁ, Ivona - VÝROSTKOVÁ, Jana. Úradná kontrola surového mlieka a mliečnych výrobkov v kontexte požiadaviek na zdravie zvierat a zdravie ľudí [Official control of raw milk and milk products in the context of animal health and human health requirements]. In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 87.
2023
V2
2023
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - OČENÁŠ, Peter. Vplyv biogénnych amínov na prítomnosť Torulaspora delbrueckii v procese fermentácie vína [The effect of biogeneic amines on the presence of Torulaspora delbrueckii in the wine fermentation process]. In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 61.
2023
I1
2023
I1
REGECOVÁ, Ivana. Výskyt stafylokokov rezistentných voči antibiotikám v potravinách živočíšneho pôvodu : habilitačná práca. Košice : UVLF 2023. 152 l. + CD-ROM.
2022
P1
2022
P1
KOŽÁROVÁ, Ivona - REGECOVÁ, Ivana. Úradná kontrola potravín a produktov živočíšneho pôvodu : Vysokoškolská učebnica pre študijné programy všeobecné veterinárske lekárstvo a hygiena potravín. Rec. Viera Milanová, Kvetoslava Balčáková. 2. prepr. vyd. Košice : UVLF 2022. ISBN 978-80-8077-767-8, 233 s. [12,1 AH]
2022
V3
2022
V3
PAPAJOVÁ, Ingrid - ŠMIGOVÁ, Júlia - GREGOVÁ, Gabriela - ŠOLTYS, Jindřich - VENGLOVSKÝ, Ján - PAPAJ, Ján - SZABÓOVÁ, Tatiana - DANČOVÁ, Nikola - IHNACIK, Lukáš - SCHUSTEROVÁ, Ingrid - SUŠINKOVÁ, Jana - RAKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana. Effect of wastewater treatment on bacterial community, antibiotic-resistant bacteria and endoparasites. In: International Journal of Environmental Research and Public Health. 2022. ISSN 1660-4601, Vol. 19, no. 5 (2022), art. no. 2750, p. [1-14]
(167 - H-index, 0.828 - SJR, Q2 - SJR Best Q)
2022
V2
2022
V2
REGECOVÁ, Ivana - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin. Detekcia Metschnikowia pulcherrima počas procesu fermentácie vína vo vzťahu k obsahu biogénnych amínov [Detection of Metschnikowia pulcherrima during the wine fermentation process in relation to the of biogenic amines content]. In: Hygiena a technologie potravin - 51. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2022. 2022. ISBN 978-80-7305-876-0, online, s. 272-275.
2022
V2
2022
V2
JEVINOVÁ, Pavlína - REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika. Kontaminácia korenia majorán druhmi rodu Aspergillus [Contamination of marjoram by Aspergillus spp.]. In: Hygiena a technologie potravin - 51. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2022. 2022. ISBN 978-80-7305-876-0, online, s. 184-189.
2022
V2
2022
V2
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Mikrobiológia bezhistamínových vín [Microbiology of histamine-free wines]. In: Hygiena a technologie potravin - 51. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2022. 2022. ISBN 978-80-7305-876-0, online, s. 330-333.
2022
V2
2022
V2
VÝROSTKOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - MAĽOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - REGECOVÁ, Ivana - HANZELOVÁ, Zuzana. Fyzikálne a chemické ukazovatele ovčieho mlieka v závislosti od mesiaca dojenia [Physical and chemical parameters of sheep's milk depending on the month of milking]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 189-192.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 170
Strana 6 / 17