Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2013
AFH
2013
AFH
KOŠČOVÁ, Jana - POPELKA, Peter - MUDROŇOVÁ, Dagmar - NEMCOVÁ, Radomíra. Isolation of potential probiotic bacteria from intestinal content of rainbow trouts (Oncoorhynchus Mykiss). In: International Scientific Conference Probiotics and Prebiotics. Proceedings of the International scientific conference on probiotocs and prebiotics, Kosice, 11th-13th June 2013 : IPC2013. 1. vyd. Košice : UPJŠ, 2013. 2013. ISBN 978-80-89589-06-7, s. 55.
2013
AFH
2013
AFH
FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - MASKAĽOVÁ, Iveta. Porovnanie chemického zloženia a nutričnej hodnoty chladených a zmrazených pstruhov dúhových. In: Mladí vedci- Bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca, Bratislava, 7. - 8. november 2013 : Zborník abstraktov zo VI. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2013. 2013. ISBN 978-80-970552-8-8, s. 42.
2013
BCB
2013
BCB
STECOVÁ, Eva - POPELKA, Peter. Hygiena potravín. Rec. Dionýz Máté, Jozef Nagy, Pavel Maľa, Monika Pipová. 2. dopl. vyd. Bratislava : PROXIMA PRESS 2013. ISBN 978-80-89248-53-7, 277 s.
2013
BDF
2013
BDF
NAGY, Jozef - MELLEN, Martin - BÉM, Karol - TUREK, Peter - POPELKA, Peter - NAGYOVÁ, Alena - MONCOĽOVÁ, Ivana. Objektívne hodnotenie niektorých ukazovateľov kvality vajec pomocou moderných prístrojov. In: Slovenský veterinársky časopis. 2013. 2013. ISSN 1335-0099, Roč. 38, č. 3-4 (2013), s. 136-137.
2012
AFC
2012
AFC
POPELKA, Peter - MUDROŇOVÁ, Dagmar - KOŠČOVÁ, Jana - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef. Izolácia kyselinu mliečnu produkujúcich baktérií z tráviaceho traktu pstruha dúhového. In: Hygiena a technologie potravin - XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 17. a 18. října 2012. Brno : VFU, 2012. 2012. ISBN 978-80-7305-632-2, [CD-ROM], s. 213-216.
2012
AFC
2012
AFC
SOKOLOVÁ, Katarína - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - NAGYOVÁ, Alena. Porovnanie kvality včelieho medu z rôznych regiónov východného Slovenska. In: Hygiena a technologie potravin - XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 17. a 18. října 2012. Brno : VFU, 2012. 2012. ISBN 978-80-7305-632-2, [CD-ROM], s. 230-233.
2012
AFC
2012
AFC
LUPTÁKOVÁ, Oľga - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - POPELKA, Peter - NAGYOVÁ, Alena. Porovnanie úhynov počas výkrmu, prepravy a výsledkov prehliadky post mortem brojlerových kurčiat z hál s rôznou technológiou. In: Hygiena a technologie potravin - XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 17. a 18. října 2012. Brno : VFU, 2012. 2012. ISBN 978-80-7305-632-2, [CD-ROM], s. 180-183.
2012
AFD
2012
AFD
LUPTÁKOVÁ, Oľga - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - TUREK, Peter - NAGYOVÁ, Alena. Analýza trendov úhynu počas prepravy a príčin nepožívateľnosti brojlerových kurčiat v rokoch 2006-2010. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 193-196.
2012
AFD
2012
AFD
MARCINČÁKOVÁ, Dana - PETROVIČ, Vladimír - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MOLNÁR, Ladislav. Antioxidačný status brojlerov a oxidačná stabilita mäsa po skrmovaní vybraných rastlinných extraktov. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, Nitra, 28. -.29. marec 2012 : Zborník prác z IX. medzinárodnej vedeckej konferencie. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2012. 2012. ISBN 978-80-552-0769-8, s. 184-187.
2012
AFD
2012
AFD
NAGY, Jozef - PAULSEN, Peter - LAZÁR, Peter - TUREK, Peter - NAGYOVÁ, Alena - POPELKA, Peter. Comparison of selected chemical composition indicators of Mouflon muscles with other kinds of wild game. In: Folia veterinaria. 2012. ISSN 0015-5748, Roč. 56, Suppl. 1 (2012), s. 44-45.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 459
Strana 22 / 46