Publikačný výstup

Prefermentovaný cereálny substrát, obohatený o kyselinu gama-linolénovú a jeho vplyv na produkčné parametre brojlerových kurčiat a kvalitu produkovaného mäsa : [Prefermented cereal product, enriched with gama-linolenic acid and its impact on production parameters broiler chickens and quality of produced meat]

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - POPELKA, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOVALÍK, Pavol - BAČA, Martin. Prefermentovaný cereálny substrát, obohatený o kyselinu gama-linolénovú a jeho vplyv na produkčné parametre brojlerových kurčiat a kvalitu produkovaného mäsa : [Prefermented cereal product, enriched with gama-linolenic acid and its impact on production parameters broiler chickens and quality of produced meat] In: Lazarové dni výživy a veterinárnej dietetiky XI, 2. - 3. 9. 2014, Košice : Zborník prednášok: Medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-408-0, s. 163-166.
Rok vydania:
2014
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
ČERTÍK Milan
10 %
KLEMPOVÁ Tatiana
10 %
KOVALÍK Pavol
5 %
BAČA Martin
5 %
Podiel UVLF:
70 %
Autori vydania:
NAĎ Pavel, MASKAĽOVÁ Iveta, MAGIC Dušan, FAIXOVÁ Zita
Vydanie:
Lazarové dni výživy a veterinárnej dietetiky XI, 2. - 3. 9. 2014, Košice
Zborník prednášok: Medzinárodná vedecká konferencia
S. 163-166
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-408-0
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský