Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
1999
ADF
1999
ADF
STRASSEROVÁ, A. - CABADAJ, Rudolf - TUREK, Peter - LACIAKOVÁ, Anna - KARAHUTA, Štefan. The occurence of microscopic filamentous fungi in heat-untreated meat products. In: Folia veterinaria. 1999. ISSN 0015-5748, Roč. 43, č. 2 (1999), s. 79-80.
1999
ADF
1999
ADF
NAGY, Jozef - SOKOL, Jozef - TUREK, Peter - CABADAJ, Rudolf - POPELKA, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila. Tylosin residues in poultry meat after experimental administration. In: Folia veterinaria. 1999. ISSN 0015-5748, Roč. 43, č. 2 (1999), s. 76-78.
1999
AFC
1999
AFC
CABADAJ, Rudolf - NAGY, Jozef - SOKOL, Jozef - TUREK, Peter - PAŽÁKOVÁ, Janka. Problematika stanovenia rezíduí oxytetracyklínu v potravinách živočíšneho pôvodu. In: XXIX. Lenfeldovy a Höklovy dny, Konference o hygieně a technologii potravin, Brno 19. října 1999. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 1999. 1999. s. 34-36.
1999
AFD
1999
AFD
LAUKOVÁ, Andrea - TUREK, Peter. Antimicrobial activity of bacteriocins in fermented meat products [Antimikrobiálna aktivita bakteriocínov vo fermentovaných mäsových výrobkoch]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 135-137.
1999
AFD
1999
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - BURDOVÁ, Oľga. Inhibičný účinok niektorých antibiotík na jogurtovú kultúru [The inhibitory effect of some antibiotics on the yoghurt culture]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 192-193.
1999
AFD
1999
AFD
TUREK, Peter. Potravinový kódex SR - mäsové výrobky - návrh, problémy a očakávania. In: Výživa - potraviny - legislatíva. Bratislava : Slovenská spolocnost pre vyzivu - Bratislava, 1999. 1999. s. 118-119.
1999
AFD
1999
AFD
NAGY, Jozef - SOKOL, Jozef - POPELKA, Peter - TUREK, Peter - CABADAJ, Rudolf - NEUSCHL, Jozef. Rezíduá tylozínu vo vajciach po experimentálnom podávaní nosniciam [The residues of tylosin in eggs after experimental administration to laying hens]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 170-172.
1999
AFD
1999
AFD
NAGY, Jozef - TUREK, Peter - NAĎ, Oto - NAGYOVÁ, Alena. Sledovanie mikroklimatických podmienok pri skladovaní a predaji mäsa a mäsových výrobkov [Following of the microclimatic conditions at the storage and sale of the meat and meat products]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 176-178.
1999
AFD
1999
AFD
TUREK, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - KOVÁČ, Gabriel - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef. Vplyv prírodných antioxidantov aplikovaných in vivo a in vitro na kvalitu fermentovaných mäsových výrobkov [The influence of natural antioxidants applied in vivo and in vitro for the quality of fermented meat products]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 252-253.
1999
AFD
1999
AFD
KOVÁČ, Gabriel - TUREK, Peter - ČERMAN, J. - MUDROŇ, Pavol - SEIDEL, Herbert - KORIMOVÁ, Ľudmila - LINK, Róbert - MÁTÉ, Dionýz. Vplyv suplementácie kŕmnej dávky vitamínom E na kvalitu bravčového mäsa [Effect of dietary supplementation with vitamin E on quality of pork meat]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 124-126.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 375
Strana 31 / 38