Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2018
BDE
2018
BDE
HARČÁROVÁ, Michaela - ČONKOVÁ, Eva - MARCINČÁKOVÁ, Dana - SIHELSKÁ, Zuzana. Mykotoxikózy hydiny. In: Veterinářství. 2018. 2018. ISSN 0506-8231, Roč. 68, č. 8 (2018), s. 585-588.
2018
BDF
2018
BDF
MARCINČÁKOVÁ, Dana - NAGY, Jozef - PLEVA, Ján - SALADIOVÁ, Danka - NAGYOVÁ, Alena - MARCINČÁK, Slavomír. Miesto a význam vody v organizmoch živočíchov. In: Slovenský veterinársky časopis. 2018. 2018. ISSN 1335-0099, Roč. 43, č. 1 (2018), s. 25-28.
2018
BEF
2018
BEF
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - HUDÁK, Marek - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv skrmovania fermentov krmiva na mäso brojlerových kurčiat [Effect of fermented feed on broiler meat]. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2018. 2018. ISBN 978-80-89738-18-2, s. 28-30.
2018
BFA
2018
BFA
MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - MAČANGA, Ján - JAĎUTTOVÁ, Iveta - HARČÁROVÁ, Michaela - MARCINČÁK, Slavomír. Effect of diet suplemented with humic substances on performance and meat quality of broilers chicken [Vplyv výživy obohatenej o humínové kyseliny na rast a kvalitu mäsa brojlerov]. In: International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11-13 April 2018, Antalya, Turkey : 1. vyd. Adana : Çukurova University, 2018. 2018. online, s. 179.
2018
BFA
2018
BFA
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - MAČANGA, Ján - MASKAĽOVÁ, Iveta - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan. Effect of fermented feed enriched with polyunsaturated fatty acids and β-carotene on fatty acid profile, chemical content and oxidative stability of broiler meat. In: International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11-13 April 2018, Antalya, Turkey : 1. vyd. Adana : Çukurova University, 2018. 2018. online, s. 172.
2017
ADN
2017
ADN
MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MASKAĽOVÁ, Iveta - KLEMPOVÁ, Tatiana - FEČKANINOVÁ, Adriána - MELLEN, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Effect of feeding of prefermented bioproduct containing gamma-linolenic acid and beta-carotene on selected parameters of broiler chicken meat quality [Vplyv skrmovania prefermentovaného bioproduktu obsahujúceho kyselinu gamalinolénovú a beta-karotén na vybrané kvality mäsa brojlerov]. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2017. ISSN 1338-0230, Vol. 11, č. 1(2017), s. 466-471.
(10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
(10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2017
AFC
2017
AFC
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - MAČANGA, Ján - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - KOVALÍK, Pavol - HUDÁK, Marek. Vplyv skrmovania fermentovaného produktu obohateného o významné polynenasýtené mastné kyseliny na profil mastných kyselín, chemické zloženie a oxidačné zmeny prsnej svaloviny brojlerových kurčiat [Effect of fermented product enriched with polyunsaturated fatty acids on fatty acid profile, chemical parameters and oxidation processes of broilers breast meat]. In: XLVII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2017. 2017. ISBN 978-80-7305-793-0, CD ROM, s. 187-191.
2017
AFD
2017
AFD
MARCINČÁKOVÁ, Dana - TKÁČOVÁ, Mária - FALIS, Marcel - LEGÁTH, Jaroslav. Protektívny účinok repíka lekárskeho (Agrimonia Eupatoria L.) po expozícii obličiek ťažkými kovmi. In: Priemyselná toxikológia 2017 : Zborník príspevkov z 37. medzinárodného vedeckého sympózia pod záštitou primátora mesta Svit - Ing. Miroslav Škvarek, MPH. 1. vyd. Bratislava : STU, 2017. 2017. ISBN 978-80-227-4701-1, s. 132-136.
2017
AFD
2017
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - ČERTÍK, Milan - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - HUDÁK, Marek - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Účinok fermentovaného krmiva s obsahom gama-linolénovej kyseliny a beta-karoténu na kvalitu mäsa brojlerových kurčiat [Effect of fermented feed with gama-linolenic acid and beta-carotene content on quality of brojler chicken meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 168-171.
2017
AFD
2017
AFD
MARCINČÁKOVÁ, Dana - JAĎUTTOVÁ, Iveta - BARTKOVSKÝ, Martin - SCHILLER, Rastislav - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok humínových kyselín na kvalitu mäsa brojlerových kurčiat [Effect of humic acids on quality of broiler chicken meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 172-175.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 272