Publikačný výstup

Fermentované biokrmivá obohatené o významné polynenasýtené mastné kyseliny a betakarotén – vplyv na produkčne parametre brojlerových kurčiat a kvalitu produkovaného mäsa : [Fermented bioproducts enriched with important polyunsaturated fattz acids and betacarotene - effect on production parameters of broilers and qualitz of produced chicken meat]

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - POPELKA, Peter - MAČANGA, Ján - MASKAĽOVÁ, Iveta - KLEMPOVÁ, Tatiana - HUDÁK, Marek - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Fermentované biokrmivá obohatené o významné polynenasýtené mastné kyseliny a betakarotén – vplyv na produkčne parametre brojlerových kurčiat a kvalitu produkovaného mäsa : [Fermented bioproducts enriched with important polyunsaturated fattz acids and betacarotene - effect on production parameters of broilers and qualitz of produced chicken meat] In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIII : zborník prednášok, medzinárodná vedecká konferencia, 6.-7. september 2018, Košice. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-581-0, s. 115-119.
Rok vydania:
2018
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
KLEMPOVÁ Tatiana
10 %
HUDÁK Marek
3 %
Podiel UVLF:
87 %
Autori vydania:
NAĎ Pavel, BUJŇÁK Lukáš, FAIXOVÁ Zita, MUDROŇ Pavol, TUREK Peter
Vydanie:
Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIII
Lazar days of nutrition and veterinary dietetics XIII
zborník prednášok, medzinárodná vedecká konferencia, 6.-7. september 2018, Košice
S. 115-119
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-581-0
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský