Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2017
ADC
2017
ADC
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana. Antinutričné látky v strukovinách [Antinutritional Compounds in Legumes]. In: Chemické listy. 2017. ISSN 0009-2770, Vol. 111, č. 12(2017), s. 789-797.
(2017: 0.260 - IF, 27 - H-index, 0.207 - IF 5y, 0.147 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2014
ADM
2014
ADM
SÜLI, Judit - HOMZOVÁ, Katarína - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Polyphenolic compounds in foods [Polyfenolové látky v potravinách]. In: Diabetologie Metabolismus Endokrinologie Výživa. 2014. ISSN 1211-9326, Vol. 17, č. 3(2014), s. 162-170.
(5 - H-index, 0.119 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
2023
P1
2023
P1
BUJDOŠOVÁ, Zuzana - SOBEKOVÁ, Anna - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Aplikovaná biochémia pracovný zošit na praktické cvičenia. Rec. Judit Süli, Jana Šimková. 1. vyd. Košice : UVLF 2023. ISBN 978-80-8077-805-7, 50 s [3 AH]
2021
AED
2021
AED
SASÁKOVÁ, Naďa - HRUŠKOVÁ, Tatiana - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - VARGOVÁ, Mária - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - KACHNIČ, Ján - ZIGO, František. The importance of monitoring the quality of drinking water to farms for primary milk production. In: Bezpečnosť a kvalita potravín (zborník vedeckých prác). 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. 2021. ISBN 978-80-552-2353-7, online, s. 128-133.
2021
AFD
2021
AFD
SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Účinok prídavku Yucca shidigera na aktivitu antioxidačných enzýmov detoxikačných orgánov. In: Príroda len ťažko vydáva svoje tajomstvá : Zborník prác z vedeckej konferencie konanej pri príležitosti 100. výročia narodenia prof. MVDr. Michala Bartíka, DrSc.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-724-1, s. 53-59.
2021
BEF
2021
BEF
BUJDOŠOVÁ, Zuzana - SÜLI, Judit - HRUŠKOVÁ, Tatiana - SOBEKOVÁ, Anna. Antinutričné bielkoviny v strukovinách. In: Príroda len ťažko vydáva svoje tajomstvá : 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-724-1, s. 34-41.
2021
BEF
2021
BEF
HRUŠKOVÁ, Tatiana - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna. Maillardove a karamelizačné reakcie v modelovom systéme. In: Príroda len ťažko vydáva svoje tajomstvá : 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-724-1, s. 48-52.
2021
BEF
2021
BEF
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Potenciálne riziká surovej stravy. In: Príroda len ťažko vydáva svoje tajomstvá : 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-724-1, s. 60-69.
2021
BEF
2021
BEF
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Vplyv vody a obsahu minerálnych látok na procesy prebiehajúce pri výrobe piva. In: Príroda len ťažko vydáva svoje tajomstvá : 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-724-1, s. 70-75.
2020
ACB
2020
ACB
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Chémia potravín. Rec. Beáta Hubková, Mária Milkovičová. 3.dopl. vyd. Košice : UVLF 2020. ISBN 978-80-8077-662-6, 224 s. [11,26AH]
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 52
Strana 2 / 6