Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2024
V3
2024
V3
VARGOVÁ, Mária - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - ZIGO, František - REHAN, Ibrahim F.. Assessment of the hygienic condition of the slaughterhouse based on the evaluation of microbiological swabs. In: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 2024. ISSN 1338-5178, Vol. 13, no. 4 (2024), art. no. 9469, p. [1-4]
(2022: 0.900 - IF, 15 - H-index, 1.000 - IF 5y, 0.223 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
(2022: 0.900 - IF, 15 - H-index, 1.000 - IF 5y, 0.223 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2024
V3
2024
V3
VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - ZIGO, František. Monitoring of employees´ personal hygiene in the food processing plant as a tool to prevent food-borne diseases. In: World journal of pharmacy and pharmaceutical sciences. 2024. ISSN 2278-4357, Vol. 13, no. 1 (2024), p. 1105-1113.
2024
V3
2024
V3
VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - ZIGO, František. The disinfection importance from the point of view of production safety in a food processing plant. In: World journal of pharmacy and pharmaceutical sciences. 2024. ISSN 2278-4357, Vol. 13, no. 7 (2024), p. 33-40.
2024
V2
2024
V2
SASÁKOVÁ, Naďa - ŠTRKOLCOVÁ, Gabriela - KACHNIČ, Ján - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - HROMADA, Rudolf - TAKÁČOVÁ, Daniela. Potenciálne zdroje znečistenia pitnej vody [Potential sources of drinking water pollution]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 509-515.
2024
V2
2024
V2
VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - SASÁKOVÁ, Naďa. Uplatnenie bioluminiscenčnej metódy v mäsospracujúcom podniku [Application of the bioluminiscence method in a meat processing plant]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 574-578.
2024
V2
2024
V2
VARGOVÁ, Mária - SASÁKOVÁ, Naďa - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - LACKOVÁ, Zuzana - VÝROSTKOVÁ, Jana. Zhodnotenie hygienickej úrovne v mäsospracujúcom závode a v mliekarni [Evaluation of the hygiene level in a meat processing plant and a dairy]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 563-567.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 6