Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2025
V3
2025
V3
PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - SEMJON, Boris - REGECOVÁ, Ivana - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef. Effect of feed supplementation with humic substances on phenotypic resistance profiles of Escherichia coli isolates from the ceca of broiler chickens. In: Poultry Science. 2025. ISSN 0032-5791, Vol. 104, no. 7 (2025), art. no. 105175, p. [1-11]
(2024: 4.200 - IF, 4.500 - IF 5y, 1.063 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
(2024: 4.200 - IF, 4.500 - IF 5y, 1.063 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2025
V2
2025
V2
MARCINČÁK, Slavomír - REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - NOSKOVÁ, Erika - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - ČERTÍK, Milan - KLEMPOVÁ, Tatiana - NAGY, Jozef. Fermentované produkty a humínové látky vo výžive hydiny, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín [Fermented products and humic substances in poultry nutrition a new approach to the production of safe and functional foods]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 282-288.
2025
V2
2025
V2
NAGYOVÁ, Alena - TAKÁČOVÁ, Daniela - KORIM, Peter - NAGY, Jozef. Požiadavky na zdravotnú bezpečnosť produktov rybolovu v súlade s právnymi predpismi [Food safety requirements for fishery products in accordance with legislation]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 366-380.
Posledný update databázy: 22. 09. 2025 11:26
Počet záznamov v databáze: 3