Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2017
ADN
2017
ADN
ZIGO, František - VASIĽ, Milan - FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZIGOVÁ, Martina - ELEČKO, Juraj. Influence of selenium and vitamin e supplementation during pregnancy on udder health and milk quality in dairy cows at parturition [Vplyv podávania selénu a vitamínu E počas gravidity na zdravotný stav mliečnej žľazy a kvalitu mlieka u dojníc]. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2017. ISSN 1338-0230, Vol. 11, č. 1(2017), s. 58-64.
(10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2016
ADM
2016
ADM
CHRIPKOVÁ, Martina - ANTOLIKOVÁ, Natália - ZIGO, František - TAKÁČ, Ladislav - TOROPILOVÁ, Denisa. Antiproliferative effect of 1-methoxybrassinin [Antiproliferatívny účinok 1-methoxybrasinínu]. In: Česká a slovenská farmacie. 2016. ISSN 1210-7816, Roč. 65, č. 3(2016), s. 119-121.
(16 - H-index, 0.137 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2016
AFH
2016
AFH
ECKEROVÁ, Radka - TOROPILA, Michal - TOMKO, Martin - TOROPILOVÁ, Denisa - ZIGO, František - TAKÁČ, Ladislav. The effect of pharmaceuticals on the lethality of genus Artemia [Efekt farmaceutík na úmrtnosť druhu Artemia]. In: TOXCON : Konferencia. Interdisciplinary Toxicology. 2016. 2016. ISSN 1337-6853, Vol. 9, Suppl. 1(2016), s. 25.
2014
ADC
2014
ADC
CZERSKI, Albert - VASIĽ, Milan - ELEČKO, Juraj - FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - WALSKI, Tomasz - ZAWADZKI, Wojciech - GNUS, Jan - JANECZEK, Maciej - CHROSZCZ, Aleksander. Changes in the myoelectrical activity during electrical stimulation of healthy and mastitis-changed mammary glands in dairy cows [Zmeny v myoelektrickej aktivite počas elektrickej stimulácie v zdravej a mastitídnej mliečnej žľaze u dojníc]. In: Acta veterinaria Brno. 2014. ISSN 0001-7213, Vol. 83, č. 3 (2014), s. 265-271.
(2014: 0.469 - IF, 36 - H-index, 0.047 - IF 5y, 0.297 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2023
V3
2023
V3
OZBEY, Gokben - TANRIVERDI, Elif Seren - SENKAL, Bahire F. - KORKMAZ, Burak - ERKAN, Sultan - BULUT, Niyazi - ZIGO, František - OTLU, Baris. Investigation of antimicrobial activities and molecular docking studies of synthesized sulfonamide compounds. In: Pharmaceutical chemistry journal. 2023. ISSN 0091-150X, Vol. 57, no. 9 (2023), p. 1394-1400.
(2022: 0.900 - IF, 36 - H-index, 0.900 - IF 5y, 0.192 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2021
ADC
2021
ADC
PAVĽAK, Alexander - BUJOK, Jolanta - ZIGO, František - KORIM, Peter - WALSKI, Tomasz - GOLACH, Paulina - WINCEWICZ, Edyta - KORIMOVÁ, Jana. A szérum kortizolkoncentrációjának elemzése a rendőrlovak harci kiképzése során [Analysis of serum cortisol concentration in combat training of police horses]. In: Magyar Állatorvosok Lapja. 2021. ISSN 0025-004X, Vol. 143, no. 4 (2021), p. 195-201.
(2020: 0.220 - IF, 10 - H-index, 0.144 - IF 5y, 0.125 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2021
ADN
2021
ADN
VASIĽ, Milan - ZIGO, František - LACKOVÁ, Zuzana - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia. Comparison of the effectiveness of selenium and vitamin E supplementation on the health of the mammary gland of sheep. In: Acta Fytotechnica et Zootechnica. 2021. ISSN 1335-258X, Roč. 24, č. (2021), s. 75-79.
(3 - H-index, 0.115 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
2021
ADN
2021
ADN
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - ZIGO, František - DANČOVÁ, Nikola. Effect of gluten on the quality of meat products. In: Acta Fytotechnica et Zootechnica. 2021. ISSN 1335-258X, Roč. 24, č. (2021), s. 80-84.
(3 - H-index, 0.115 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
2021
ADN
2021
ADN
VARGOVÁ, Mária - SASÁKOVÁ, Naďa - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - ZIGO, František. Evaluation of the hygienic condition of the slaughterhouse. In: Acta Fytotechnica et Zootechnica. 2021. ISSN 1335-258X, Roč. 24, č. (2021), s. 37-40.
(3 - H-index, 0.115 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
2021
ADN
2021
ADN
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - ZIGO, František - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - DEMJANOVÁ, Soňa. Identification of Staphylococcus spp. isolated from food by two methods. In: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 2021. ISSN 1338-5178, Vol. 10, no. 4 (2021), p. 546-552.
(7 - H-index, 0.186 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 514
Strana 7 / 52