Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
1999
ADF
1999
ADF
STRASSEROVÁ, A. - CABADAJ, Rudolf - TUREK, Peter - LACIAKOVÁ, Anna - KARAHUTA, Štefan. The occurence of microscopic filamentous fungi in heat-untreated meat products. In: Folia veterinaria. 1999. ISSN 0015-5748, Roč. 43, č. 2 (1999), s. 79-80.
1999
ADF
1999
ADF
NAGY, Jozef - SOKOL, Jozef - TUREK, Peter - CABADAJ, Rudolf - POPELKA, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila. Tylosin residues in poultry meat after experimental administration. In: Folia veterinaria. 1999. ISSN 0015-5748, Roč. 43, č. 2 (1999), s. 76-78.
1999
AFC
1999
AFC
CABADAJ, Rudolf - NAGY, Jozef - SOKOL, Jozef - TUREK, Peter - PAŽÁKOVÁ, Janka. Problematika stanovenia rezíduí oxytetracyklínu v potravinách živočíšneho pôvodu. In: XXIX. Lenfeldovy a Höklovy dny, Konference o hygieně a technologii potravin, Brno 19. října 1999. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 1999. 1999. s. 34-36.
1999
AFD
1999
AFD
LAUKOVÁ, Andrea - TUREK, Peter. Antimicrobial activity of bacteriocins in fermented meat products [Antimikrobiálna aktivita bakteriocínov vo fermentovaných mäsových výrobkoch]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 135-137.
1999
AFD
1999
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - BURDOVÁ, Oľga. Inhibičný účinok niektorých antibiotík na jogurtovú kultúru [The inhibitory effect of some antibiotics on the yoghurt culture]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 192-193.
1999
AFD
1999
AFD
TUREK, Peter. Potravinový kódex SR - mäsové výrobky - návrh, problémy a očakávania. In: Výživa - potraviny - legislatíva. Bratislava : Slovenská spolocnost pre vyzivu - Bratislava, 1999. 1999. s. 118-119.
1999
AFD
1999
AFD
NAGY, Jozef - SOKOL, Jozef - POPELKA, Peter - TUREK, Peter - CABADAJ, Rudolf - NEUSCHL, Jozef. Rezíduá tylozínu vo vajciach po experimentálnom podávaní nosniciam [The residues of tylosin in eggs after experimental administration to laying hens]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 170-172.
1999
AFD
1999
AFD
NAGY, Jozef - TUREK, Peter - NAĎ, Oto - NAGYOVÁ, Alena. Sledovanie mikroklimatických podmienok pri skladovaní a predaji mäsa a mäsových výrobkov [Following of the microclimatic conditions at the storage and sale of the meat and meat products]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 176-178.
1999
AFD
1999
AFD
TUREK, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - KOVÁČ, Gabriel - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef. Vplyv prírodných antioxidantov aplikovaných in vivo a in vitro na kvalitu fermentovaných mäsových výrobkov [The influence of natural antioxidants applied in vivo and in vitro for the quality of fermented meat products]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 252-253.
1999
AFD
1999
AFD
KOVÁČ, Gabriel - TUREK, Peter - ČERMAN, J. - MUDROŇ, Pavol - SEIDEL, Herbert - KORIMOVÁ, Ľudmila - LINK, Róbert - MÁTÉ, Dionýz. Vplyv suplementácie kŕmnej dávky vitamínom E na kvalitu bravčového mäsa [Effect of dietary supplementation with vitamin E on quality of pork meat]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 124-126.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 375