Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2018
AFH
2018
AFH
ČERVEŇÁKOVÁ, Nikola - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Účinok rôznych extraktov púpavy lekárskej (Taraxacum officinale) na modelový organizmus [The effect of various extracts of dandelion (Taraxacum officinale) on model organism]. In: ŠVOČ : konferencia. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ, 18. apríl 2018, Košice : zborník abstraktov 61. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-577-3, s. 73-74.
2018
BDE
2018
BDE
KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MARCINČÁK, Slavomír - MARCINČÁKOVÁ, Dana - SKALICKÁ, Magdaléna. Porovnanie fyzikálnych a chemických zmien v prsnej a stehennej svalovine brojlerových kurčiat Ross 308 po aplikácii humínových kyselín [Comparison of physical and chemical changes in breast and thigh muscle of broiler chickens Ross 308 after application of humic acids]. In: Maso. 2018. ISSN 1210-4086, Vol. 29, no. 6(2018), p. 40-43.
2018
BDE
2018
BDE
HARČÁROVÁ, Michaela - ČONKOVÁ, Eva - MARCINČÁKOVÁ, Dana - SIHELSKÁ, Zuzana. Mykotoxikózy hydiny. In: Veterinářství. 2018. 2018. ISSN 0506-8231, Roč. 68, č. 8 (2018), s. 585-588.
2018
BDF
2018
BDF
MARCINČÁKOVÁ, Dana - NAGY, Jozef - PLEVA, Ján - SALADIOVÁ, Danka - NAGYOVÁ, Alena - MARCINČÁK, Slavomír. Miesto a význam vody v organizmoch živočíchov. In: Slovenský veterinársky časopis. 2018. 2018. ISSN 1335-0099, Roč. 43, č. 1 (2018), s. 25-28.
2018
BEF
2018
BEF
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - HUDÁK, Marek - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv skrmovania fermentov krmiva na mäso brojlerových kurčiat [Effect of fermented feed on broiler meat]. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2018. 2018. ISBN 978-80-89738-18-2, s. 28-30.
2018
BFA
2018
BFA
MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - MAČANGA, Ján - JAĎUTTOVÁ, Iveta - HARČÁROVÁ, Michaela - MARCINČÁK, Slavomír. Effect of diet suplemented with humic substances on performance and meat quality of broilers chicken [Vplyv výživy obohatenej o humínové kyseliny na rast a kvalitu mäsa brojlerov]. In: International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11-13 April 2018, Antalya, Turkey : 1. vyd. Adana : Çukurova University, 2018. 2018. online, s. 179.
2018
BFA
2018
BFA
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - MAČANGA, Ján - MASKAĽOVÁ, Iveta - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan. Effect of fermented feed enriched with polyunsaturated fatty acids and β-carotene on fatty acid profile, chemical content and oxidative stability of broiler meat. In: International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11-13 April 2018, Antalya, Turkey : 1. vyd. Adana : Çukurova University, 2018. 2018. online, s. 172.
2017
AFC
2017
AFC
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - MAČANGA, Ján - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - KOVALÍK, Pavol - HUDÁK, Marek. Vplyv skrmovania fermentovaného produktu obohateného o významné polynenasýtené mastné kyseliny na profil mastných kyselín, chemické zloženie a oxidačné zmeny prsnej svaloviny brojlerových kurčiat [Effect of fermented product enriched with polyunsaturated fatty acids on fatty acid profile, chemical parameters and oxidation processes of broilers breast meat]. In: XLVII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2017. 2017. ISBN 978-80-7305-793-0, CD ROM, s. 187-191.
2017
AFD
2017
AFD
MARCINČÁKOVÁ, Dana - TKÁČOVÁ, Mária - FALIS, Marcel - LEGÁTH, Jaroslav. Protektívny účinok repíka lekárskeho (Agrimonia Eupatoria L.) po expozícii obličiek ťažkými kovmi. In: Priemyselná toxikológia 2017 : Zborník príspevkov z 37. medzinárodného vedeckého sympózia pod záštitou primátora mesta Svit - Ing. Miroslav Škvarek, MPH. 1. vyd. Bratislava : STU, 2017. 2017. ISBN 978-80-227-4701-1, s. 132-136.
2017
AFD
2017
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - ČERTÍK, Milan - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - HUDÁK, Marek - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Účinok fermentovaného krmiva s obsahom gama-linolénovej kyseliny a beta-karoténu na kvalitu mäsa brojlerových kurčiat [Effect of fermented feed with gama-linolenic acid and beta-carotene content on quality of brojler chicken meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 168-171.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 272
Strana 15 / 28