Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2006
BDF
2006
BDF
DUDRIKOVÁ, Eva. Senzorické vlastnosti surového mlieka ako vstupnej suroviny na ďalšie spracovanie v mliekarskom priemysle. In: Slovenský veterinársky časopis. 2006. ISSN 1335-0099, Roč. 31, č. 1 (2006), s. 18-19.
2006
BDF
2006
BDF
DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽA, Pavel. Stratégia ochrany zdravia ľudí - mlieko vo výžive ľudí I. časť:Bielkoviny. In: Slovenský veterinársky časopis. 2006. ISSN 1335-0099, Roč. 31, č. 5 (2006), s. 282-285.
2005
ADF
2005
ADF
JEVINOVÁ, Pavlína - DUDRIKOVÁ, Eva - SOKOL, Jozef - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - KOŽÁROVÁ, Ivona. The determination of oxytetracycline residues in milk after the medication of cows. In: Folia veterinaria. 2005. ISSN 0015-5748, Roč. 49, č. 2 (2005), s. 99-103.
2005
AFC
2005
AFC
DUDRIKOVÁ, Eva - BURDOVÁ, Oľga - SZAREK, Jan - ZAPLETAL, Piotr. Higiena produkcji mlieka w slowacji w odniesieniu do aktualmych wymagaň normy. In: XIII Szkola Zimowa Hodowcow Bydla "Nowoczesna technologia produkcji mleka i wolowin" Zakopane, 4-8 kwietnia 2005. Krakow : INSTYTUT ZOOTECHNIKI, 2005. 2005. ISBN 83-60127-15-8, s. 27-30.
2005
AFD
2005
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - KOČIŠOVÁ, Alica - SEGURADO BENITO PILIPČINCOVÁ, Ivana. Microbiological value of the ewes milk sample as the criterion for GMP and HACCP on the farms with hand miklking. In: Industrial Toxicology´05, Bratislava, June 15-17, 2005 : 25th International Symposium: Proceedings. Bratislava : STU, 2005. 2005. ISBN 80-227-2250-2, s. 175-176.
2005
AFD
2005
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - BURDOVÁ, Oľga - SOKOL, Jozef - RAJSKÝ, Dušan - LORINČÁK, Ľuboslav. Microbiological value of the ewes milk sample as the criterion for GMP and HACCP on the farms with machine milking. In: Physiological and Technical Aspects of Machine Milking. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2005. 2005. s. 213-216.
2005
AFD
2005
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - BURDOVÁ, Oľga - PAŽÁKOVÁ, Janka. Mikrobiologické riziká kravského mlieka [Microbiological risk of cows milk]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra 6.-7. apríla 2005. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2005. 2005. ISBN 80-8069-503-2, s. 43-46.
2005
AFD
2005
AFD
HÚSKA, Miroslav - REICHEL, Peter - LINK, Róbert - BULECA, Ján - DUDRIKOVÁ, Eva. Možnosti aplikácie probiotika na báze Lactobacilu v prevencii a terapii ošípaných v rizikových oblastiach [Possibilities of application of lactobacullus based probiotics in orevention and therapy of pig in hazardous areas]. In: O ekológii vo vybraných aglomeráciách Jelšavy - Lubeníka a stredného Spiša : Zborník: XIV. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou, 25.-26. október 2007, hotel Hrádok, Jelšava. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2005. 2005. ISBN 80-8077-022-0, s. 87-90.
2005
AFD
2005
AFD
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária - DUDRIKOVÁ, Eva - PAŽÁKOVÁ, Janka - MÁTÉ, Dionýz. Nežiadúce účinky psychrotrofnej mikroflóry na kvalitu mlieka a mliečnych výrobkov [Undesirable effects of psychrotrophic microorganisms on the quality of milk and milk products]. In: Bezpečnost a kontrola potravín, Nitra 6.-7. apríla 2005. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2005. 2005. s.
2005
AFD
2005
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - SEGURADO BENITO PILIPČINCOVÁ, Ivana. Ovčie mlieko ako mikrobiologické riziko [Ewe milk as microbiological risk]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra 6.-7. apríla 2005. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2005. 2005. ISBN 80-8069-503-2, s. 47-51.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 503
Strana 36 / 51