Publikačný výstup

Produkcia ekologicky čistej potraviny z bravčového mäsa pri použití homeopatík [Ecological nutrition production from porc meat application of homeopatics].

Informácie o publikácii

Zápis:
HÚSKA, Miroslav - DUDRIKOVÁ, Eva - BULECA, Ján - REICHEL, Peter. Produkcia ekologicky čistej potraviny z bravčového mäsa pri použití homeopatík [Ecological nutrition production from porc meat application of homeopatics]. In: Rizikové faktory potravinového reťazca. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-8069-760-4, s. 122-125.
Rok vydania:
2006
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Rizikové faktory potravinového reťazca
Zborník z medzinárodnej konferencie, Nitra 12.10.2006
s. 122-125
Vydavateľ:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-8069-760-4
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský