Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2021
AFC
2021
AFC
REGECOVÁ, Ivana - MARCINČÁK, Slavomír - VÝROSTKOVÁ, Jana - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - SEMJON, Boris - PIVKA, Soňa. Detekcia mikroflóry v mušte pomocou ITS-PCR-RFLP metódy [Detection of microflora in must by the ITS-PCR-RFLP method]. In: L. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : Sborník přednášek a posterů, 13. a 14. října 2021, Brno. 1. vyd. Brno : VFU, 2021. 2021. ISBN 978-80-7305-859-3, online, s. 197-200.
2021
AFD
2021
AFD
REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - GREGOVÁ, Gabriela - VÝROSTKOVÁ, Jana - JEVINOVÁ, Pavlína. Detekcia rezistentných kmeňov Staphylococcus warneri izolovaných z potravín živočíšneho pôvodu [Detection of resistant stems of Staphylococcus warneri isolated from food of animal origin]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 326-333.
2021
AFD
2021
AFD
JEVINOVÁ, Pavlína - VÝROSTKOVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana - SEMANOVÁ, Žaneta. Majoránka ako zdroj mykologickej kontaminácie mäsových výrobkov [Marjoram as a source of mycological contamination of meat products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 218-223.
2021
AFH
2021
AFH
REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - GREGOVÁ, Gabriela - VÝROSTKOVÁ, Jana - JEVINOVÁ, Pavlína. Detekcia rezistentných kmeňov Staphylococcus warneri izolovaných z potravín živočíšneho pôvodu [Detection of resistant stems of Staphylococcus warneri isolated from food of animal origin]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 66.
2021
AFH
2021
AFH
JEVINOVÁ, Pavlína - VÝROSTKOVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana - SEMANOVÁ, Žaneta. Majoránka ako zdroj mykologickej kontaminácie mäsových výrobkov [Marjoram as a source of mycological contamination of meat products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 31.
2020
AED
2020
AED
JEVINOVÁ, Pavlína - DEMJANOVÁ, Soňa - REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - KOŽÁROVÁ, Ivona. Penicillium chrysogenum ako kontaminant slepačích vajec [Penicillium chrysogenum as the contaminant of hen's eggs]. In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2020. 2020. ISBN 978-80-89703-83-8, s. 204-207.
2020
AED
2020
AED
REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - VÝROSTKOVÁ, Jana - DEMJANOVÁ, Soňa - ŠUGAREK, Denis. Zmeny fenotypového prejavu antimikrobiálnej rezistencie u druhu S. aureus vplyvom mraziarenského skladovania potravín [Changes in the phenotypic manifestation of antimicrobial resistance in S. aureus during freezer food storage]. In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2020. 2020. ISBN 978-80-89703-83-8, s. 230-232.
2020
AFD
2020
AFD
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - ZIGO, František - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - DANČOVÁ, Nikola. Detekcia gluténu a jeho vplyv na kvalitu mäsových výrobkov [Detection of gluten and its effect on the quality of meat products]. In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a strednej Európy : 29. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2020. 2020. ISBN 978-80-89883-11-0, CD-ROM, s. 61-66.
2020
AFD
2020
AFD
DEMJANOVÁ, Soňa - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana. Kontaminácia vajec toxinogénnymi druhmi rodu Penicillium. In: Vedecké práce doktorandov 2020 : zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : Slovenská akadémia vied, Centrum biovied, 2020. 2020. ISBN 978-80-971428-6-5, s. 16-18.
2019
ADF
2019
ADF
SCIBERRAS, MaryAnne - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - DEMJANOVÁ, Soňa. Antibiotic resistance of Escherichia coli isolated from broiler chickens. In: Folia veterinaria. 2019. ISSN 0015-5748, Roč. 63, č. 3 (2019), s. 1-8.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 339
Strana 5 / 34