Antimicrobiálna rezistencia baktérií Staphylococcus chromogenes izolovaných zo syrov [Antimicrobial resistance of bacteria Staphylococcus chromogenes isolated from sheep and goat cheeses].
Informácie o publikácii
Zápis:
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - ZIGO, František - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - DEMJANOVÁ, Soňa. Antimicrobiálna rezistencia baktérií Staphylococcus chromogenes izolovaných zo syrov [Antimicrobial resistance of bacteria Staphylococcus chromogenes isolated from sheep and goat cheeses]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín (zborník vedeckých prác). 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. 2021. ISBN 978-80-552-2353-7, online, s. 123-127.
Rok vydania:
2021
Kategória:
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:
60 %
10 %
10 %
10 %
9 %
1 %
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, ANGELOVIČOVÁ Mária, CAPCAROVÁ Marcela, GOLIAN Jozef, MENDELOVÁ Andrea, TANČINOVÁ Dana
Vydanie:
Bezpečnosť a kvalita potravín (zborník vedeckých prác)
Food safety and food quality (proceedings of the scientific papers)
online, S. 123-127
Vydavateľ:
SPU v Nitre
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-2353-7
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský