Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2017
ADF
2017
ADF
POPELKA, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - ŠMEJKAL, Karel - ROBA, Pavol. Determination of capsaicin content and pungency level of different fresh and dried chilli peppers [Stanovenie obsahu kapsaicínu a stupňa štipľavosti u rôznych druhov čerstvých a sušených chilli paprík]. In: Folia veterinaria. 2017. ISSN 0015-5748, Roč. 61, č. 2 (2017), s. 11-16.
2016
AFD
2016
AFD
POPELKA, Peter - ŠMEJKAL, Karel - ŠTOFÍKOVÁ, Patrícia. Stanovenie obsahu kapsaicínu v chilli paprikách [Determination of capsaicin content in chilli peppers]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 292-295.
Posledný update databázy: 22. 09. 2025 11:26
Počet záznamov v databáze: 22