Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2006
AFH
2006
AFH
BINDAS, Ľubor - MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Vplyv okysľujúcich látok v kŕmnych dávkach rastúcich ošípaných na stráviteľnosť, fermentáciu a exkréciu živín [The effect of acidifiers in the diet of growing pigs on digestibility, fermentation process and excretion of nutrients]. In: Dni výživy a veterinárnej dietetiky. Dni výživy a veterinárnej dietetiky VII, 13.-14.september 2006, Košice : Zborník abstraktov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVL, 2006. 2006. ISBN 80-8077-038-7, s. 86.
2006
BDF
2006
BDF
VAJDA, Vladimír. Kolostrálna výživa a jej význam v nutričnej prevencii zdravotných porúch teliat. In: Slovensky chov. 2006. ISSN 1335-1990, Roč. 11, č. 11 (2006), s. 37-38.
2005
ABC
2005
ABC
VAJDA, Vladimír. Okres zywienia siara. In: KULETY, Z.. Choroby cielat. Olsztyn : Wydawnictvo Uniwersytetu Warmiňsko-Mazurskiego, 2005. 2005. s. 18-19.
2005
AFC
2005
AFC
MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Analýza kvality a biologickej hodnoty bielkovín pre prežúvavce. In: Výživa zvířat 2005. 1. vyd. Praha : Česká zemědělská univerzita v Praze, 2005. 2005. ISBN 80-213-1373-0, s. 47-49.
2005
AFC
2005
AFC
VAJDA, Vladimír - MASKAĽOVÁ, Iveta - MITRÍK, Tomáš. Biologická kontrola hodnotenia úrovne výživy u vysoko produkčných dojníc na farme. In: VI. Kábrtovy dietetické dny. O zdravotní nezávislosti a produkční účinnosti krmiv. 1. vyd. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2005. 2005. ISBN 80-7305-521-X, s. 284-288.
2005
AFC
2005
AFC
MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Hodnotenie fermantačnej a syntetickej kapacity bachora. In: VI. Kábrtovy dietetické dny. O zdravotní nezávislosti a produkční účinnosti krmiv. 1. vyd. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2005. 2005. ISBN 80-7305-521-X, s. 290-294.
2005
AFC
2005
AFC
BINDAS, Ľubor - MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Vplyv mravčanu vápenatého na stráviteľnosť živín a fermentačných procesov v tráviacej sústave odstavčiat [Effect calcium formate on digestibility of nutrients and fermentation process in digestive system]. In: VI. Kábrtovy dietetické dny. O zdravotní nezávislosti a produkční účinnosti krmiv. 1. vyd. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2005. 2005. ISBN 80-7305-521-X, s. 295-299.
2005
AFD
2005
AFD
MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Bachorová degradovateľnosť bielkovín a sacharidov koncentrovaných krmív [Rumen degradability of protein and carbohadrates feeds]. In: Dni výživy zvierat. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2005. 2005. ISBN 80-8069-529-6, s. 43-44.
2005
AFD
2005
AFD
MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. DAPA ako marker pre hodnotenie syntetickej kapacity bachorovej mikroflóry [DAPA as marker for quantifying microbial syntetic capacity of the rumen]. In: VI. celoslovenský seminár z fyziológie živočíchov, Nitra, 8.-9. júna 2005 : Zborník z vedeckého seminára Nitra. 1. vyd. Nitra : SPU, 2005. 2005. ISBN 80-8069-526-1, s. 163-167.
2005
AFD
2005
AFD
VAJDA, Vladimír - MASKAĽOVÁ, Iveta. Hodnotenie úrovne výživy vysokoprodukčných dojníc [Evaluation the level of nutrition of high producing dairy cows]. In: Dni výživy zvierat. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2005. 2005. ISBN 80-8069-529-6, s. 197-201.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 356