Publikačný výstup

Vplyv okysľujúcich látok v kŕmnych dávkach rastúcich ošípaných na stráviteľnosť, fermentáciu a exkréciu živín [The effect of acidifiers in the diet of growing pigs on digestibility, fermentation process and excretion of nutrients].

Informácie o publikácii

Zápis:
BINDAS, Ľubor - MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Vplyv okysľujúcich látok v kŕmnych dávkach rastúcich ošípaných na stráviteľnosť, fermentáciu a exkréciu živín [The effect of acidifiers in the diet of growing pigs on digestibility, fermentation process and excretion of nutrients]. In: Dni výživy a veterinárnej dietetiky. Dni výživy a veterinárnej dietetiky VII, 13.-14.september 2006, Košice : Zborník abstraktov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVL, 2006. 2006. ISBN 80-8077-038-7, s. 86.
Rok vydania:
2006
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
NAĎ Pavel, VAJDA Vladimír, MASKAĽOVÁ Iveta, DEMETEROVÁ Mária
Vydanie:
Dni výživy a veterinárnej dietetiky VII, 13.-14.september 2006, Košice
Days of Nutrition and Veterinary Dietetics VII
Zborník abstraktov: medzinárodná vedecká konferencia
S. 86
Vydavateľ:
UVL
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-8077-038-7
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský