Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2023
V3
2023
V3
PEIRSMAN, Arne - NGUYEN, Huu Tuan - VAN WAEYENBERGE, Michiel - CEBALLOS, Carlos - BOLIVAR, Johana - KAWAKITA, Satoru - VANLAUWE, Florian - TIRPÁKOVÁ, Zuzana - VAN DORPE, Sofie - VAN DAMME, Lana - MECWAN, Marvin - ERMIS, Menekse - MAITY, Surjendu - MANDAL, Kalpana - HERCULANO, Rondinelli Donizetti - DEPYPERE, Bernard - BUDIHARTO, Lore - VAN VLIERBERGHE, Sandra - DE WEVER, Olivier - BLONDEEL, Phillip - JUCAUD, Vadim - DOKMECI, Mehmet Remzi - KHADEMHOSSEINI, Ali. Vascularized adipose tissue engineering: moving towards soft tissue reconstruction. In: Biofabrication. 2023. ISSN 1758-5082, Vol. 15, no. 3 (2023), art. no. 032003, p. [1-34]
2023
V2
2023
V2
ŠIŠKOVÁ, Barbora - KOŽÁR, Martin. Alternatívna metóda terapie nekrotizácie a absencie tkanív po nesprávnom podaní liečiv u psa [An alternative method of treatent of necrotization and tissue absences following of paravenous administration of drugs in the dog]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2023 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-808-8, CD-ROM, s. 93-97.
2023
V2
2023
V2
KORIM, Filip - KOĽVEK, Filip. Angiografia vo veterinárnej anatómii [Angiography in the Veterinary Anatomy]. In: Objavujme a učme tak, aby sme boli vzorom pre budúcu generáciu. 1. vyd. Bratislava : MABAG, 2023. 2023. ISBN 978-80-973980-9-5, s. 19-23.
2023
V2
2023
V2
MIGDAŁ, Władysław - WALCZYCKA, Maria - GOLIAN, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - SZLAGOR, Jakub. Application of wild garlic (Allium ursinum L.) for production of lamb sausage. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 217-219.
2023
V2
2023
V2
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - OČENÁŠ, Peter - MESARČOVÁ, Lýdia. Changes in the microbiota during the wine fermentation process in relation to tyramine. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 59-64.
2023
V2
2023
V2
LAUKOVÁ, Andrea - FRAQUEZA, Maria Joao - ALFAIA, Cristina - FOCKOVÁ, Valentína - KANDRIČÁKOVÁ, Anna - KOTĚŠOVSKÁ, Natália - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika. Citlivosť kmeňov Staphylococcus aureus z ovčieho hrudkového syra ku lantibiotickým bakteriocínom, galidermín a nizín [Susceptibility of the strains Staphylococcus aureus from ewes milk lump cheese to lantibiotic bacteriocins-gallidermin and nisin]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 32-34.
2023
V2
2023
V2
SZABÓOVÁ, Renáta - HERICH, Róbert - LEVKUT, Martin - KARAFFOVÁ, Viera - REVAJOVÁ, Viera - ŠEVČÍKOVÁ, Zuzana - GANCARČÍKOVÁ, Soňa - KOŠČOVÁ, Jana - FAIXOVÁ, Zita. Efekt perorálnej aplikácie probiotického kmeňa Lactobacillus fermentum 2I3 CCM 7158 na morfologický status slepého čreva kurčiat [Effect of oral administration of the probiotic strain Lactobacillus fermentum 2I3 CCM 7158 on the morphological status of the caecum of chickens]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2023 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-808-8, CD-ROM, s. 86-89.
2023
V2
2023
V2
MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - NAGY, Jozef. Fermentované produkty a humínové látky výžive hydiny, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín [Fermented products and humic substances in poultry nutrition new approach to production of safe and functional foods]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 208-212.
2023
V2
2023
V2
KORYTÁR, Ľuboš - ONDREJKOVÁ, Anna - PROKEŠ, Marián - PELEGRINOVÁ, Andrea - KOSTIČÁK, Maroš - DRÁŽOVSKÁ, Monika - VOJTEK, Boris - OBOŇA, Jozef. Hematofágne ektoparzity netopiera veľkého (Myotis myotis) zo slovenského krasu a slovenského rudohoria [Haematophagous ectoparasites of the greater mouse-eared bat (Myotis myotis) from the slovak karst and slovak ore mountains]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2023 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-808-8, CD-ROM, s. 98-103.
2023
V2
2023
V2
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - OČENÁŠ, Peter - MESARČOVÁ, Lýdia. Histamín a jeho vplyv na mykobiotu vína počas fermentačného procesu [Histamine and its effect on wine mycobiota during the fermentation process]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 44-50.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 1069
Strana 29 / 107