Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2022
V2
2022
V2
MUDROŇOVÁ, Dagmar - POPELKA, Peter - KOŠČOVÁ, Jana - FEČKANINOVÁ, Adriána - CINGEĽOVÁ MARUŠČÁKOVÁ, Ivana - RATVAJ, Marek - CHOMOVÁ, Natália - KIRON, Viswanath - SØRENSEN, Mette. Probiotický prípravok pre lososovité ryby – jeho vývoj a vplyv na zdravie rýb [Probiotic preparation for salmonids – its development and impact on fish health]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 63-70.
2022
V2
2022
V2
HRUBÁ, Orsolya - MASSAROVÁ, Petra - ŽIGOVÁ, Lucia - VRANECOVÁ, Katarína - PAYER, Juraj - JACKULIAK, Peter - KYSELOVIČ, Ján - GAŽOVÁ, Andrea. Retrospektívna analýza vybraných parametrov pacientov hospitalizovaných na internom oddelení v rokoch 2010 a 2021. In: Vedecké práce doktorandov 2022 : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : Centrum biovied SAV, 2022. 2022. ISBN 978-80-974246-2-6, s. 39-41.
2022
V2
2022
V2
PAULOVIČOVÁ, Katarína - TÓTHOVÁ, Jana - ROHAĽOVÁ, Simona - GAJDZIOK, Jan. Rheological evaluation of thermosensitive, hydrogels as in situ forming gels for oromucosal use. In: 26th Conference of Slovak physicists : Proceedings. 1. vyd. Bratislava : Slovenská fyzikálna spoločnosť, 2022. 2022. ISBN 978-80-89855-19-3, s. 123-124.
2022
V2
2022
V2
SEMJON, Boris - POSPIECH, Matej - REITZNEROVÁ, Anna - BENEŠOVÁ, Lucia - MARCINČÁK, Slavomír. Senzorické vlastnosti prsnej svaloviny kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu a humínových látok [Sensory properties of chicken breast meat after feeding of fermented product and humic substances]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 221-228.
2022
V2
2022
V2
BENEŠOVÁ, Lucia - JAKABOVÁ, Silvia - ONDRUŠ, Ladislav - SEMJON, Boris - ZAJÁC, Peter - ČAPLA, Jozef - ČURLEJ, Jozef - GOLIAN, Jozef. Stanovenie celkového obsahu proteínov pri vybraných spôsoboch izolácie proteínov z rýb [Determination of total protein content in selected methods of protein isolation from fish]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 142-150.
2022
O2
2022
O2
HOLOVSKÁ, Katarína - ANDRAŠKOVÁ, Sandra - PETROVOVÁ, Eva - ALMÁŠIOVÁ, Viera. Štruktúra žĺtkového vaku kuracieho embrya na 6. deň inkubácie [Structure of yolk sac of chick embryo on day 6 of incubation]. In: 25. Košický morfologický deň : Zborník vedeckých prác: Biocementy v regeneračnej medicíne. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-753-1, s. 37-41.
2022
O2
2022
O2
HOLOVSKÁ, Katarína - ANDRAŠKOVÁ, Sandra - PETROVOVÁ, Eva - SESZTÁKOVÁ, Edina - ALMÁŠIOVÁ, Viera. Štúdium štruktúry pečene kuracieho embrya na 9. Deň inkubácie [Histological study of chicken embryo liver on day 9 of incubation]. In: 25. Košický morfologický deň : Zborník vedeckých prác: Biocementy v regeneračnej medicíne. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-753-1, s. 42-45.
2022
O2
2022
O2
IVOROVÁ, Silvia - KOPČÁKOVÁ, Anna - ŠALAMÚNOVÁ, Slavomíra - JAVORSKÝ, Peter - SABO, Rastislav - LEGÁTH, Jaroslav - PIKNOVÁ, Mária - PRISTAŠ, Peter. Štúdium variability Paenibacillus larvae s využitím MALDI-TOF MS. In: Vedecké práce doktorandov 2022 : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : Centrum biovied SAV, 2022. 2022. ISBN 978-80-974246-2-6, s. 48-50.
2022
V2
2022
V2
KOŽÁROVÁ, Ivona - REGECOVÁ, Ivana. Súčasný právny rámec kontroly rezíduí antimikrobiálnych látok v potravinách živočíšneho pôvodu [Current regulatory framework for the control of residues of antimicrobial substances in foods of animal origin]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 289-294.
2022
O2
2022
O2
HORŇÁK, Slavomír - HORŇÁKOVÁ, Ľubica - VALENČÁKOVÁ, Alexandra - ROSOCHA, Ján - HARVANOVÁ, Denisa - AMRICHOVÁ, Judita - ŠPAKOVÁ, Tímea - ŠULLA, Igor. Terapia defektov kĺbovej chrupky metódou mikrofraktúr a aplikáciou PRP u králikov [Therapy of articular cartilage defects by microfracture technique and aplication of plateled-rich plasma in rabbits]. In: 25. Košický morfologický deň : Zborník vedeckých prác: Biocementy v regeneračnej medicíne. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-753-1, s. 46-51.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 1303
Strana 47 / 131