Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2025
V3
2025
V3
HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - KARAFFOVÁ, Viera - MARCIN, Andrej - MIHOK, Tomáš - HARČÁROVÁ, Michaela - KOŠČOVÁ, Jana - HREŠKO, Stanislav - BUJŇÁK, Lukáš. Effect of humic substances, Limosilactobacillus fermentum and their combinations on growth performance, fermentation activity of the microbial population and mucosal immunity in the digestive tract of turkeys. In: Italian Journal of Animal Science. 2025. ISSN 1594-4077, Vol. 24, no. 1 (2025), p. 1323-1335.
(2024: 2.300 - IF, 2.400 - IF 5y, 0.598 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
(2024: 2.300 - IF, 2.400 - IF 5y, 0.598 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2025
V3
2025
V3
HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - HREŠKO, Stanislav - MASKAĽOVÁ, Iveta - TVRDÁ, Alica - BUJŇÁK, Lukáš. The use of humic substances as an additive to feed mixtures in pheasant breeding. In: Animals. 2025. ISSN 2076-2615, Vol. 15, no. 15 (2025), art.no. 2321, p. [1-14]
(2024: 2.700 - IF, 3.200 - IF 5y, 0.733 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
(2024: 2.700 - IF, 3.200 - IF 5y, 0.733 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2025
V2
2025
V2
HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - JANČATOVÁ, Tereza - HARČÁROVÁ, Michaela - MARCIN, Andrej - HREŠKO, Stanislav - BUJŇÁK, Lukáš. Porovnanie účinku dvoch rôznych koncentrácii humínových látok na jatočné ukazovatele u brojlerových kurčiat [Comparison of the effect of two different concentrations of humic substances on carcass indicators in broiler chickens]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 123-130.
2024
V3
2024
V3
HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - BUJŇÁK, Lukáš - MARCIN, Andrej - MIHOK, Tomáš - HARČÁROVÁ, Michaela - ZÁBRANSKÝ, Luboš - NAĎ, Pavel. Influence of humic substances on growth performance and blood serum parameters in fattening turkeys. In: Polish Journal of Veterinary Sciences. 2024. ISSN 1505-1773, Vol. 27, no. 2 (2024), p. 165-172.
(2024: 1.000 - IF, 0.900 - IF 5y, 0.320 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2024: 1.000 - IF, 0.900 - IF 5y, 0.320 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2024
V3
2024
V3
HREŠKO, Stanislav - MUDROŇOVÁ, Dagmar - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - BUJŇÁK, Lukáš. Humínové látky a ich vplyv na bunkovú imunitu prasiatok. In: GRANT journal. 2024. ISSN 1805-0638, Vol. 13, no. 1 (2024), p. 54-57.
2024
V3
2024
V3
HARČÁROVÁ, Michaela - NAĎ, Pavel - MARCIN, Andrej - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena. Kvantitatívne stanovenie vomitoxínu v jačmeni siatom. In: GRANT journal. 2024. ISSN 1805-0638, Vol. 13, no. 1 (2024), p. 51-53.
2024
V3
2024
V3
HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - HARČÁROVÁ, Michaela - HREŠKO, Stanislav - BUJŇÁK, Lukáš. Ovplyvnenie rastových parametrov u brojlerov prídavkom humínových látok do krmiva. In: GRANT journal. 2024. ISSN 1805-0638, Vol. 13, no. 1 (2024), p. 58-61.
2024
V2
2024
V2
MIHOK, Tomáš - MARCIN, Andrej - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - HARČÁROVÁ, Michaela - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel - TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra. Nutričné parametre stehennej svaloviny moriek po perorálnom podávaní aditív [Thigh muscle nutritional characteristics of turkeys following oral additive administration]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 254-258.
2024
V2
2024
V2
HARČÁROVÁ, Michaela - NAĎ, Pavel - MARCIN, Andrej - BUJŇÁK, Lukáš - MIHOK, Tomáš - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena. Výskyt deoxynivalenolu v pšenici siatej [Occurrence of deoxynivalenol in wheat]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 23-27.
2024
V2
2024
V2
MARCIN, Andrej - NAĎ, Pavel - HARČÁROVÁ, Michaela - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - MIHOK, Tomáš - BUJŇÁK, Lukáš - MOLNÁROVÁ, Štefánia. Zníženie exkrécie dusíkatých látok u moriek po príjme humínových látok a pozitívny vplyv na obsah bielkovín v stehennej svalovine [Decrease of crude protein excretion by turkeys after dietary intake of humic substances and the positive effect on protein content in the thigh muscles]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 244-247.
Posledný update databázy: 22. 09. 2025 11:26
Počet záznamov v databáze: 151