Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2023
V2
2023
V2
MIHOK, Tomáš - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - BUJŇÁK, Lukáš - TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra. Vplyv výživy na hladinu malondialdehydu v krvnom sére psov ako jedného z ukazovateľov úrovne oxidačného stresu [The effect of nutrition on the level of malondialdehyde in the blood serum of dogs as one of the indicators of the level of oxidative stress]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky. Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XV. : Zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-796-8, s. 22.
2022
V3
2022
V3
HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - BUJŇÁK, Lukáš - ZIGO, František. Carcass characteristic, caecal metabolites and dropping quality in broiler chickens fed diets containing a humic substances. In: Asian Journal of Agriculture and Food Sciences. 2022. ISSN 2321-1571, Vol. 10, no. 6 (2022), p. 133-138.
2022
V3
2022
V3
BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel - MIHOK, Tomáš - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - ZIGO, František. Effect of reduced crude protein level on fecal nitrogen excretion and blood profile in finishing pigs. In: Asian Journal of Agriculture and Food Sciences. 2022. ISSN 2321-1571, Vol. 10, no. 6 (2022), p. 119-123.
2022
V3
2022
V3
MIHOK, Tomáš - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - BUJŇÁK, Lukáš - TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra. Determination of buffering capacity of the selected feeds used in swine nutrition [Stanovenie pufračnej kapacity vybraných krmív používaných vo výžive ošípaných]. In: Journal of Central European Agriculture. 2022. ISSN 1332-9049, Vol. 23, no. 4 (2022), p. 732-738.
(2022: 0.700 - IF, 22 - H-index, 0.700 - IF 5y, 0.196 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
2022
V2
2022
V2
HARČÁROVÁ, Michaela - NAĎ, Pavel - MARCIN, Andrej - SKALICKÁ, Magdaléna - BUJŇÁK, Lukáš - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - MIHOK, Tomáš. Stanovenie ochratoxínu a v kŕmnych zmesiach pre hydinu [Determination of ochratoxin a in poultry feed mixtures]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2022 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-764-7, CD-ROM, s. 67-71.
2022
V2
2022
V2
HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - MUDROŇOVÁ, Dagmar - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel. Vplyv prídavku humínových látok do krmiva na bunkovú imunitu u prasiatok [Effect of dietary humic substances on cellular immunity in piglets]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2022 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-764-7, CD-ROM, s. 31-37.
2022
V2
2022
V2
BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena. Vplyv prídavku humínových látok v konečnej fáze výkrmu ošípaných na parametre exkrécie a mikrobiológiu trusu [The influence of the addition of humic substances in the finishing pigs on excretion parameters and faeces microbiology]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2022 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-764-7, CD-ROM, s. 38-41.
2022
V2
2022
V2
HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - BUJŇÁK, Lukáš - MIHOK, Tomáš. Vplyv β-glukánu na produkciu a morfológiu tenkého čreva u brojlerových kurčiat [Influence of β-glucan on performance and small intestine morphology of broiler chickens]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2022 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-764-7, CD-ROM, s. 62-66.
2022
V2
2022
V2
NAĎ, Pavel - SKALICKÁ, Magdaléna - BUJŇÁK, Lukáš - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - MARCIN, Andrej - HARČÁROVÁ, Michaela - MIHOK, Tomáš. Uplatnenie kŕmnych aditív vo výkrme moriek [Application of feed additives in turkey fattening]. In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a Strednej Európy : 31. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou: Zborník. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2022. 2022. ISBN 978-80-89883-13-4, CD-ROM, s. 53-57.
2022
V2
2022
V2
BUJŇÁK, Lukáš - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - MIHOK, Tomáš - NAĎ, Pavel. Vplyv hladiny bielkovín a suplementácie aminokyselín v diétach ošípaných v konečnej fáze výkrmu ošípaných na metabolizmus a exkréciu dusíka [The effect of protein level and amino acid supplementation in diets of finishing pigs on metabolism and nitrogen excretion]. In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a Strednej Európy : 31. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou: Zborník. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2022. 2022. ISBN 978-80-89883-13-4, CD-ROM, s. 81-85.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 148
Strana 6 / 15