Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2023
V2
2023
V2
MIHOK, Tomáš - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - BUJŇÁK, Lukáš - TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra. Vplyv výživy na hladinu malondialdehydu v krvnom sére psov ako jedného z ukazovateľov úrovne oxidačného stresu [The effect of nutrition on the level of malondialdehyde in the blood serum of dogs as one of the indicators of the level of oxidative stress]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky. Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XV. : Zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-796-8, s. 22.
2022
V3
2022
V3
HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - BUJŇÁK, Lukáš - ZIGO, František. Carcass characteristic, caecal metabolites and dropping quality in broiler chickens fed diets containing a humic substances. In: Asian Journal of Agriculture and Food Sciences. 2022. ISSN 2321-1571, Vol. 10, no. 6 (2022), p. 133-138.
2022
V3
2022
V3
BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel - MIHOK, Tomáš - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - ZIGO, František. Effect of reduced crude protein level on fecal nitrogen excretion and blood profile in finishing pigs. In: Asian Journal of Agriculture and Food Sciences. 2022. ISSN 2321-1571, Vol. 10, no. 6 (2022), p. 119-123.
2022
V3
2022
V3
MIHOK, Tomáš - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - BUJŇÁK, Lukáš - TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra. Determination of buffering capacity of the selected feeds used in swine nutrition [Stanovenie pufračnej kapacity vybraných krmív používaných vo výžive ošípaných]. In: Journal of Central European Agriculture. 2022. ISSN 1332-9049, Vol. 23, no. 4 (2022), p. 732-738.
(2022: 0.700 - IF, 22 - H-index, 0.700 - IF 5y, 0.196 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
(2022: 0.700 - IF, 22 - H-index, 0.700 - IF 5y, 0.196 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
2022
V2
2022
V2
HARČÁROVÁ, Michaela - NAĎ, Pavel - MARCIN, Andrej - SKALICKÁ, Magdaléna - BUJŇÁK, Lukáš - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - MIHOK, Tomáš. Stanovenie ochratoxínu a v kŕmnych zmesiach pre hydinu [Determination of ochratoxin a in poultry feed mixtures]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2022 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-764-7, CD-ROM, s. 67-71.
2022
V2
2022
V2
HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - MUDROŇOVÁ, Dagmar - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel. Vplyv prídavku humínových látok do krmiva na bunkovú imunitu u prasiatok [Effect of dietary humic substances on cellular immunity in piglets]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2022 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-764-7, CD-ROM, s. 31-37.
2022
V2
2022
V2
BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena. Vplyv prídavku humínových látok v konečnej fáze výkrmu ošípaných na parametre exkrécie a mikrobiológiu trusu [The influence of the addition of humic substances in the finishing pigs on excretion parameters and faeces microbiology]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2022 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-764-7, CD-ROM, s. 38-41.
2022
V2
2022
V2
HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - BUJŇÁK, Lukáš - MIHOK, Tomáš. Vplyv β-glukánu na produkciu a morfológiu tenkého čreva u brojlerových kurčiat [Influence of β-glucan on performance and small intestine morphology of broiler chickens]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2022 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-764-7, CD-ROM, s. 62-66.
2022
V2
2022
V2
NAĎ, Pavel - SKALICKÁ, Magdaléna - BUJŇÁK, Lukáš - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - MARCIN, Andrej - HARČÁROVÁ, Michaela - MIHOK, Tomáš. Uplatnenie kŕmnych aditív vo výkrme moriek [Application of feed additives in turkey fattening]. In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a Strednej Európy : 31. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou: Zborník. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2022. 2022. ISBN 978-80-89883-13-4, CD-ROM, s. 53-57.
2022
V2
2022
V2
BUJŇÁK, Lukáš - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - MIHOK, Tomáš - NAĎ, Pavel. Vplyv hladiny bielkovín a suplementácie aminokyselín v diétach ošípaných v konečnej fáze výkrmu ošípaných na metabolizmus a exkréciu dusíka [The effect of protein level and amino acid supplementation in diets of finishing pigs on metabolism and nitrogen excretion]. In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a Strednej Európy : 31. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou: Zborník. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2022. 2022. ISBN 978-80-89883-13-4, CD-ROM, s. 81-85.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 148