Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2023
V2
2023
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - OČENÁŠ, Peter. Identifikácia Metschnikowia pulcherrima v procese fermentácie vína v spojitosti s biogénnymi amínami [Identification of Metschnikowia pulcherrima in the process of wine fermentation in connection with biogeneic amines]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 22-26.
2023
V2
2023
V2
VÝROSTKOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - REGECOVÁ, Ivana - DUDRIKOVÁ, Eva - ZAHUMENSKÁ, Jana - HANZELOVÁ, Zuzana - GREGOVÁ, Gabriela. Detekcia baktérií rodu pseudomonas v surovom kravskom mlieku [Detection of pseudomonas bacteria in raw cow's milk]. In: N/A : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 617-622.
2023
V2
2023
V2
HANZELOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana. Detekcia prítomnosti zástupcov čeľade Enterobacteriacea v prostredí remeselnej výroby syrov [Detection of the presence of family Enterobacteriaceae in the enviroment of artisanal cheesemaking]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 310-317.
2023
V2
2023
V2
REGECOVÁ, Ivana - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana - MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika. Prítomnosť kvasiniek rodu Pichia v procese fermentácie vína [The presence of yeast of the genus Pichaia in the process of wine fermentation]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 549-555.
2023
V2
2023
V2
HANZELOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - LOVAYOVÁ, Viera - VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana. Prítomnosť technologicky nežiaducich baktérií a ich variabilita zastúpenia v rôznych druhoch surového mlieka. In: Vedecké práce doktorandov 2023 : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu : XVIII. ročník. 1. vyd. Košice : ÚFHZ SAV, 2023. 2023. ISBN 978-80-974246-4-0, s. 31-33.
2023
V2
2023
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - REGECOVÁ, Ivana - ZAHUMENSKÁ, Jana - HANZELOVÁ, Zuzana. Pseudomonas spp. zo surového mlieka a jeho antibiotická rezistencia [Pseudomonas spp. from raw milk and its antibiotic resistance]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľôč, s. 437-442.
2023
V2
2023
V2
REGECOVÁ, Ivana - KOŽÁROVÁ, Ivona - VÝROSTKOVÁ, Jana. Úradná kontrola surového mlieka a mliečnych výrobkov v kontexte požiadaviek na zdravie zvierat a zdravie ľudí [Official control of raw milk and milk products in the context of animal health and human health requirements]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 544-548.
2023
V2
2023
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - OČENÁŠ, Peter. Vplyv biogénnych amínov na prítomnosť Torulaspora delbrueckii v procese fermentácie vína [The effect of biogeneic amines on the presence of Torulaspora delbrueckii in the wine fermentation process]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 430-436.
2023
V2
2023
V2
DUDRIKOVÁ, Eva - ZAHUMENSKÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - HANZELOVÁ, Zuzana. Vplyv záručnej doby na kvalitu tvarohov [Influence of the warranty period on the quality of curds]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 236-241.
2023
V2
2023
V2
GREGOVÁ, Gabriela - SZABÓOVÁ, Tatiana - DANČOVÁ, Nikola - VÝROSTKOVÁ, Jana. Význam hygieny prostredia pri výskyte mastitíd v chove dojníc [The importance of environmental hygiene in the occurrence of mastitis in dairy farming]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč.s. 289-294.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 29
Strana 2 / 3